Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

CUDOS a ASI: Zlúčenie a významný krok k decentralizovanej AI

Nedávny prudký nárast ceny tokenu CUDOS v súvislosti s návrhom na zlúčenie s Alianciou pre umelú superinteligenciu (ASI) upútal pozornosť odvetvia kryptomien aj AI. Navrhovaná integrácia CUDOS do ekosystému ASI predstavuje významný krok k vytvoreniu robustnej decentralizovanej infraštruktúry AI. Aliancia ASI, ktorá vznikla zlúčením spoločností SingularityNET, Fetch.ai a Ocean Protocol, má za cieľ pridať do […]
Menej ako 1 min. min.

Nedávny prudký nárast ceny tokenu CUDOS v súvislosti s návrhom na zlúčenie s Alianciou pre umelú superinteligenciu (ASI) upútal pozornosť odvetvia kryptomien aj AI. Navrhovaná integrácia CUDOS do ekosystému ASI predstavuje významný krok k vytvoreniu robustnej decentralizovanej infraštruktúry AI.

Aliancia ASI, ktorá vznikla zlúčením spoločností SingularityNET, Fetch.ai a Ocean Protocol, má za cieľ pridať do svojich radov poskytovateľa výpočtovej sily CUDOS. Očakáva sa, že tento krok zvýši výpočtové možnosti a celkovú efektívnosť ekosystému ASI využitím decentralizovanej siete cloudových výpočtov spoločnosti CUDOS.

Zlúčenie podlieha schváleniu komunitami oboch projektov, pričom hlasovanie o riadení je naplánované na 19. až 24. septembra 2024. Ak bude zlúčenie schválené, bude to znamenať kľúčový moment pre decentralizovanú umelú inteligenciu, ktorý potenciálne povedie k prelomovému pokroku v tejto oblasti.

CUDOS ponúka používateľom prístup k prémiovej infraštruktúre AI, ako sú grafické procesory NVIDIA H100, za približne polovičnú cenu v porovnaní s tradičnými poskytovateľmi cloudových služieb, ako je Amazon AWS. Táto nákladová efektívnosť by mohla viesť k tomu, že poskytovatelia na báze blockchainu ovládnu trh.

Integrácia CUDOS do ekosystému ASI je nielen strategickým krokom aliancie, ale aj dôkazom rastúceho trendu decentralizácie v technológii AI. Podčiarkuje záväzok škálovať decentralizovanú AI a chrániť vývoj superinteligentných systémov.

Ak sa zlúčenie ASI uskutoční, položí tiež základy pre pokrok v oblasti umelej všeobecnej inteligencie (AGI), pričom výkonná počítačová sieť CUDOS pripraví oblasť na významné prelomové objavy v oblasti AI, ktoré by mohli nanovo definovať budúcnosť technológií.

Potenciálne zlúčenie spoločností CUDOS a ASI je jasným ukazovateľom dynamickej povahy odvetví AI a blockchainu, kde inovácie, spolupráca a komunitné riadenie formujú budúcnosť technológií. S blížiacim sa obdobím hlasovania budú všetky oči upreté na výsledok tohto návrhu, ktorý by mohol ohlásiť novú éru vývoja a nasadenia decentralizovanej AI.

Príspevok CUDOS a ASI: Zlúčenie a významný krok k decentralizovanej AI je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie