Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

CYBRO: Revolúcia v DeFi prekračuje hranicu 2 miliónov dolárov

PR článok CYBRO. S CYBRO to bola vzrušujúca jazda. Tento projekt práve prekročil hranicu 2 miliónov dolárov v predaji – a to všetko vďaka úžasnej komunite, ktorá za ním stojí! Poďme sa pozrieť, prečo je tento míľnik len začiatkom pre CYBRO a prečo by ste mali mať tento projekt určite na očiach, ak ste tak ešte […]
Menej ako 1 min. min.

PR článok CYBRO. S CYBRO to bola vzrušujúca jazda. Tento projekt práve prekročil hranicu 2 miliónov dolárov v predaji – a to všetko vďaka úžasnej komunite, ktorá za ním stojí! Poďme sa pozrieť, prečo je tento míľnik len začiatkom pre CYBRO a prečo by ste mali mať tento projekt určite na očiach, ak ste tak ešte neurobili!

Zapojte sa včas. Pridajte sa k CYBRO a získajte exkluzívne výhody.

Prečo má CYBRO potenciál explodovať

CYBRO, postavené na Blaste, jedinej Layer-2 platforme, ktorá štandardne zvyšuje výnosy ETH a stablecoinov, mení priestor DeFi pomocou najmodernejšej technológie umelej inteligencie. Platforma nie je len o pasívnom príjme; ide o maximalizáciu vašich potenciálnych ziskov.

Tu je to, čo robí CYBRO DeFi projektom, ktorý nemôžete ignorovať:

Prispôsobenie investícií pomocou AI: CYBRO využíva AI na prispôsobenie vášho investičného portfólia na základe vašich osobných preferencií a tolerancie rizika. Nejde len o nejakú všeobecnú platformu; je vytvorená tak, aby pracovala pre vás.
Jednoduchý výber trezoru: S viac ako 17 aktívnymi trezormi si môžu používatelia ľahko vybrať trezory, ktoré vyhovujú vašej stratégii, s konkurencieschopnými APY v priemere okolo 10 %. Trezory sú kategorizované podľa skóre dôveryhodnosti, celkovej uzamknutej hodnoty (TVL) a APY, takže vždy viete, že dostávate tie najlepšie možnosti.
Program výnosov pred alfa verziou: Držte aspoň 1 000 dolárov v CYBRO tokenoch a automaticky ste zaradení do programu výnosov pred alfa verziou, kde zarábate týždenné výnosy v ETH. Tieto odmeny sú k dispozícii na výber po TGE.
Bláznivá tokenomika: S 8 % zásobou tokenov vyhradenou pre likviditu je CYBRO navrhnutý tak, aby zostal stabilný, aj keď dopyt prudko vzrastie.

Zvýšte svoje kryptovýnosy s CYBRO

Kľúčové úspechy CYBRO: Príbeh za úspechom 2 miliónov dolárov

Od svojho spustenia CYBRO ide na plné obrátky. Tu je, čo sa deje: Nové funkcie a schopnosti: CYBRO vstúpilo na trh s množstvom funkcií, ktoré používateľom veľmi uľahčujú optimalizáciu ich kryptoziskov. Vylepšenie používateľského panelu: Panel a obrazovka výmeny boli prepracované pre ešte lepší používateľský zážitok. Používateľské rozhranie CYBRO je elegantné, intuitívne a snom pre nových používateľov aj profesionálov. 7 000+ držiteľov: Komunita CYBRO rastie raketovou rýchlosťou, pričom už viac ako 7 000 držiteľov je na palube a zbiera odmeny. Bezpečnostné audity dokončené: S auditmi od Assure DeFi a Certik bol CYBRO dôkladne preverený, aby sa zabezpečila bezpečnosť a spoľahlivosť.

Držitelia CYBRO si užívajú hlavné výhody:

Nižšie náklady na služby: Plaťte menej za používanie služieb CYBRO.
Cashback v CYBRO: Získajte odmeny za svoje transakcie.
Znížené transakčné poplatky: Ušetrite pri každom obchode.
Solídny poistný program: Vaše investície sú chránené.
Airdrops: Chcete zadarmo tokeny?

Navyše, súčasný predpredaj ponúka CYBRO o 50 % lacnejšie ako je jeho zoznamovacia cena. To znamená potenciál 140 % návratnosti investície, keď sa dostane na trh – a niektorí experti predpovedajú, že by mohol v budúcom roku vystreliť o 1 200 %.

Kúpte si lístok na túto raketu. Získajte CYBRO pre 1 200 % návratnosť.

Čo ďalej pre CYBRO? Tu je to, čo príde ďalej:

AI Broker: Chatbot navrhnutý tak, aby vás viedol pri výbere najlepších aktív na základe minulej výkonnosti a súčasných výnosov.
Investovanie jedným kliknutím: Bezproblémová integrácia stratégií DeFi a CeFi jediným kliknutím.
Agregátor farmárskych poolov: Tento nástroj vám pomôže nájsť najlepšie možnosti farmovania s najvyššími výnosmi.

Bezpečnosť a komunita v centre pozornosti

Bezpečnosť je pre CYBRO prioritou. S programom Bug Bounty vo výške 25 000 dolárov a prebiehajúcimi auditmi je CYBRO jedným z najbezpečnejších miest na uloženie vašej kryptomeny. Navyše, tím je veľmi transparentný, poskytuje mesačné správy o riadení a informuje všetkých prostredníctvom X, Discordu a Telegramu.

Najlepšia časť? 5 % z celkovej ponuky CYBRO je vyčlenených na odmeny pre najaktívnejších používateľov, takže aktívne zapojenie sa do komunity sa doslova vypláca.

Záverečné myšlienky: Budúcnosť CYBRO vyzerá jasne

CYBRO je DeFi projekt s obrovským potenciálom, ktorý kombinuje silu AI so skvelou platformou vytvorenou pre serióznych kryptoinvestorov. Predpredaj je vaša šanca dostať sa do projektu včas a využiť vlnu masívnych potenciálnych ziskov.

So silnou komunitou, inovatívnymi funkciami a zameraním na bezpečnosť je CYBRO pripravené redefinovať naše myslenie o DeFi. Nezaspite na vavrínoch – zapojte sa ešte dnes a pripojte sa k budúcnosti decentralizovaných financií.

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

The post CYBRO: Revolúcia v DeFi prekračuje hranicu 2 miliónov dolárov appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie