Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

DACIA SPRING zmenil sa na nepoznanie, toto sú slovenské ceny!

Model Spring uvedený na trh v roku 2021, sa od svojho uvedenia na európsky trh predalo viac ako 140 000 kusov. Rok 2023 bol rekordný, keď sa celosvetovo predalo 61 803 kusov, čo predstavuje nárast o 26,4 % v porovnaní s rokom 2022. Nový Spring využíva nový dizajnový jazyk značky Dacia, ktorý sa objavuje na […]
Menej ako 1 min. min.

Model Spring uvedený na trh v roku 2021, sa od svojho uvedenia na európsky trh predalo viac ako 140 000 kusov.

Rok 2023 bol rekordný, keď sa celosvetovo predalo 61 803 kusov, čo predstavuje nárast o 26,4 % v porovnaní s rokom 2022. Nový Spring využíva nový dizajnový jazyk značky Dacia, ktorý sa objavuje na najnovšej generácii modelu Duster. 

Systém Media Control, ktorý je štandardom vo výbavách Essential a Expression, je vybavený ovládaním z volantu, digitálnym prístrojovím panelom a pripojením Bluetooth. 

Systém Media Nav Live, ktorý je štandardne k dispozícii vo výbave Extreme a na želanie vo výbave Expression. Je vybavený 10-palcovým dotykovým displejom, navigačný systém s 8 rokmi navigácie, dopravnými podmienkami v reálnom čase a aktuálnymi mapami Európy. bezdrôtové Apple CarPlay a Android Auto. Systém. Je vybavený aj dvoma portami USB-C. 

Nový Spring pridáva nové jazdné asistenty

ktoré spĺňajú najnovšie európske bezpečnostné normy: automatické núdzové brzdenie (mestské/prímestské s detekciou vozidiel, chodcov, cyklistov a motocyklov), rozpoznávanie dopravných značiek s upozornením na rýchlosť a mnohé ďalšie.  

Elektromotor 65 ako štandard vo výbave expression

Tento motor s výkonom 65 k/48 kW ponúka dynamické zrýchlenie s časom 0-100 km/h pod 14 sekúnd. Ešte cenovo dostupnejší a dokonale vhodný na mestské použitie je nový model Spring, vybavený motorom s výkonom 45 k, ktorý je k dispozícii vo výbavových stupňoch Essential a Expression (0-100 km/h za menej ako 20 sekúnd).

The post DACIA SPRING zmenil sa na nepoznanie, toto sú slovenské ceny! appeared first on Autogratis.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie