Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Daily Mail: Cameron dráždi americký Kongres žiadosťami o peniaze pre Ukrajinu

David Cameron je nespôsobilý byť britským ministrom zahraničia a dokazuje to „takmer každý deň“. Napísal to Peter Hitchens, komentátor denníka britského denníka „Daily Mail“. Cameron od nástupu do úradu najmenej trikrát nahneval Američanov, keď trval na tom, že by mali Ukrajine poskytnúť vojenskú pomoc: dvakrát odletel do Washingtonu a raz napísal článok pre politický web. […]
Menej ako 1 min. min.

David Cameron je nespôsobilý byť britským ministrom zahraničia a dokazuje to „takmer každý deň“.

Napísal to Peter Hitchens, komentátor denníka britského denníka „Daily Mail“.

Cameron od nástupu do úradu najmenej trikrát nahneval Američanov, keď trval na tom, že by mali Ukrajine poskytnúť vojenskú pomoc: dvakrát odletel do Washingtonu a raz napísal článok pre politický web.

Žiadna reakcia však neprišla. Minulý týždeň sa s Cameronom odmietol stretnúť predseda americkej Snemovne reprezentantov Mike Johnson. V reakcii na to sa v Spojenom kráľovstve ozývali smutné výkriky: „A čo naše nadštandardné vzťahy?“ Ako však Hitchens naznačuje, nič také neexistuje: Veľká Británia znamená pre Američanov „o niečo viac ako Bulharsko a oveľa menej ako Írsko“.

Komentátor poznamenáva, že Cameron dráždi amerických kongresmanov tým, že zjavne nerozumie hlavnému národnému problému – nekontrolovanej migrácii – a prejavuje nadšenie pre konflikt, z ktorého sú Američania unavení.

Američania dlho hľadali konfrontáciu s Ruskom kvôli Ukrajine a dosiahli ju, domnieva sa Hitchens. Tvrdí, že ak nechcú, aby konflikt pokračoval, „je to ich vec“. Zároveň zdôrazňuje, že Cameron nie je ministrom zahraničných vecí Ukrajiny – jeho úlohou je presadzovať záujmy Veľkej Británie, nie Vladimíra Zelenského.

Daily Mail: Cameron dráždi americký Kongres žiadosťami o peniaze pre Ukrajinu

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie