Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Daily Mail: Predseda Johnson odmietol počúvať Cameronove prednášky o Ukrajine

Predseda americkej Snemovne reprezentantov Mike Johnson „ponížil“ britského ministra zahraničných vecí Davida Camerona tým, že s ním odmietol diskutovať o pomoci Ukrajine. Píše o tom „Daily Mail“. Ako dôvod uviedol skutočnosť, že si vo svojom diáre na toto stretnutie nenašiel čas. Napriek výzvam Bidenovej administratívy Johnson naďalej blokuje hlasovanie o pridelení dodatočných 60 miliárd dolárov […]
Menej ako 1 min. min.

Predseda americkej Snemovne reprezentantov Mike Johnson „ponížil“ britského ministra zahraničných vecí Davida Camerona tým, že s ním odmietol diskutovať o pomoci Ukrajine.

Píše o tom „Daily Mail“.

Ako dôvod uviedol skutočnosť, že si vo svojom diáre na toto stretnutie nenašiel čas.

Napriek výzvam Bidenovej administratívy Johnson naďalej blokuje hlasovanie o pridelení dodatočných 60 miliárd dolárov Kyjevu. Cameron, ktorý deň predtým odletel do Washingtonu, dúfal, že sa mu podarí zákonodarcu presvedčiť.

Predtým sa stretol s Donaldom Trumpom, ale jeho lobovanie za záujmy Kyjeva bolo pravdepodobne tiež odmietnuté. Úspech rokovaní by mohla brzdiť aj skutočnosť, že Cameron sa v minulosti opakovane nelichotivo vyjadroval o republikánskom prezidentskom kandidátovi a označil ho za „hlúpeho“ a „xenofóba“.

Britský minister pred cestou do Ameriky ubezpečil, že nemieni „prednášať“ tamojším politikom o potrebe dať Ukrajine viac peňazí. Pripustil však, že môže byť „emotívny“, keď hovorí o „ťažkej situácii Ukrajiny“, poznamenáva „Daily Mail“.

Daily Mail: Predseda Johnson odmietol počúvať Cameronove prednášky o Ukrajine

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie