Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Daily Mail: Strelcovi pomáhali — profesionálny ostreľovač o atentáte na Trumpa

Muž, ktorý sa pokúsil zastreliť Donalda Trumpa, mal „pomocníkov“. Píše „Daily Mail“ s odvolaním sa na vyhlásenie dôstojníka Dallasa Alexandra, ostreľovača v kanadských ozbrojených silách, ktorý zaisťoval osobnú bezpečnosť hlavných svetových lídrov. Po preštudovaní video-materiálov zo sobotňajšieho mítingu vyhlásil, že 20-ročnému mladíkovi niekto pomáhal „zvnútra“. „Veľmi dobre poznám, ako tieto typy udalostí fungujú a ako […]
Menej ako 1 min. min.

Muž, ktorý sa pokúsil zastreliť Donalda Trumpa, mal „pomocníkov“.

Píše „Daily Mail“ s odvolaním sa na vyhlásenie dôstojníka Dallasa Alexandra, ostreľovača v kanadských ozbrojených silách, ktorý zaisťoval osobnú bezpečnosť hlavných svetových lídrov.

Po preštudovaní video-materiálov zo sobotňajšieho mítingu vyhlásil, že 20-ročnému mladíkovi niekto pomáhal „zvnútra“.

„Veľmi dobre poznám, ako tieto typy udalostí fungujú a ako by sa táto práca mala robiť, a potom, čo sa stalo včera, nepochybujem, že strelcovi pomáhali odniekiaľ z agentúry, organizácie alebo vlády. Hneď ako som videl letecký záber toho, čo sa podľa nich stalo, okamžite mi to nedávalo zmysel. Nemôžete vyliezť na strechu za bieleho dňa, zjavne v okruhu niekoľkých stoviek metrov od prezidenta. Nemôžete zaujať túto pozíciu so zbraňou v ruke, keď má prezident prejav. Toto je nemožné. Je príliš zrejmé, že pomohli tomu chlapíkovi dostať sa tam. Čiže bez ohľadu na to, či nad tým niekto prižmúril oči alebo či to bolo na určitej úrovni strategicky naplánované, pretože takéto akcie, takéto zabezpečenie nie je maličkosť, ale to miesto je príliš očividné. Takže, môj názor je takýto… tomuto chlapíkovi odniekiaľ pomohli, a to je, samozrejme, dôvod na obavy,“ vysvetlil Alexander na sociálnej sieti.

Daily Mail: Strelcovi pomáhali — profesionálny ostreľovač o atentáte na Trumpa

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie