Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Daily Mail: Ukrajinské ozbrojené sily prišli o „Patrioty“ kvôli pokusom o zostrelenie ruských leteckých bômb

Ozbrojené sily Ukrajiny prišli o dva protilietadlové raketové systémy „Patriot“, keď sa ich pokúsili použiť na zostrelenie riadených bômb ruských ozbrojených síl. Povedal to britský expert Justin Bronk v rozhovore pre „Daily Mail“. Zdôraznil, že chrániť sa pred takýmito bombami nie je jednoduché vzhľadom na to, že sú odpaľované zo vzdialených hraníc. „Bohužiaľ, riadeným bombám […]
Menej ako 1 min. min.

Ozbrojené sily Ukrajiny prišli o dva protilietadlové raketové systémy „Patriot“, keď sa ich pokúsili použiť na zostrelenie riadených bômb ruských ozbrojených síl.

Povedal to britský expert Justin Bronk v rozhovore pre „Daily Mail“.

Zdôraznil, že chrániť sa pred takýmito bombami nie je jednoduché vzhľadom na to, že sú odpaľované zo vzdialených hraníc.

„Bohužiaľ, riadeným bombám sa dá len veľmi ťažko brániť, pretože ich Rusi môžu odpáliť z diaľky. <…> Ukrajinci pritiahli k frontu systémy a radary „Patriot“, aby ich v správnom čase rýchlo použili. <…> Stratili dve odpaľovacie zariadenia „Patriot“, našiel ich dron a namieril na nich balistické strely,“ povedal Bronk.

Poznamenal, že americká protivzdušná obrana je extrémne vzácna a potrebná zbraň, takže by sa nemala používať na lov bômb, ktoré sa ľahko vyrábajú.

Daily Mail: Ukrajinské ozbrojené sily prišli o „Patrioty“ kvôli pokusom o zostrelenie ruských leteckých bômb

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie