Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dajte si petržlenovú vňať na týždeň do pohára a prídu k vám peniaze

18.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/photolinc). Príbehy o magických vlastnostiach kolujú po celom svete už od staroveku. V minulosti sa verilo, že táto rastlina pomáha priťahovať šťastie a prosperitu do života. Čistili sa ňou domy od zlej energie. Niektorí ezoterici využívajú jej magickú silu dodnes. Vykonajte jednoduchý rituál s petržlenom a zistite, či vám […]
Menej ako 1 min. min.

18.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/photolinc).

Príbehy o magických vlastnostiach kolujú po celom svete už od staroveku. V minulosti sa verilo, že táto rastlina pomáha priťahovať šťastie a prosperitu do života. Čistili sa ňou domy od zlej energie. Niektorí ezoterici využívajú jej magickú silu dodnes. Vykonajte jednoduchý rituál s petržlenom a zistite, či vám zaručí finančnú prosperitu.

Vyskúšajte bohatý rituál s petržlenovou vňaťou a zvýšite šance na zlepšenie svojej finančnej situácie.
Foto: shutterstock/photolinc

Petržlen je zelenina, ktorá nesmie chýbať v žiadnej slovenskej kuchyni. Spestrí chuť vývaru, mäsovej marinády alebo cesnakovej omáčky. Je ideálna aj do šalátov alebo sendvičov, ale treba si uvedomiť, že sa dá použiť nielen do jedla.

V starovekom Ríme a Grécku sa verilo, že petržlen má magické vlastnosti. A dodnes mnohí ritualisti veria, že správne použitá môže zmeniť život. Ak chcete sami zistiť, či je to pravda, skúste ju týždeň držať v pohári.

Magický rituál s petržlenom. Dajte ho na týždeň do pohára a prídu k vám peniaze

Gladiátori jedli pred bitkami veľké množstvo čerstvej petržlenovej vňate, aby si zabezpečili šťastie. Aj vy to môžete urobiť pred dôležitým rozhovorom, stretnutím alebo skúškou, ale o tomto magickom rituáli dnes nie je reč.

Ezoterici odporúčajú používať túto zeleninu iným spôsobom. Eyda Peña, jasnovidka a veštkyňa z Peru, vykonáva špeciálny rituál na peniaze, aby prilákala hojnosť a bohatstvo pre konkrétnu rodinu žijúcu v určitom dome.

Petržlen vložte na týždeň do pohára naplneného vodou, cukrom a škoricou. Nádobu umiestnite na viditeľné miesto v dome, napr. na stôl v obývačke alebo do spálne.

Na tanier vedľa pohára položte mincu a na ňu položte žltú sviečku, zapáľte ju a počkajte, kým dohorí. Po 7 dňoch vyhoďte petržlen, ktorý by mal zachytiť zlú energiu. Mincu si nechajte a noste ju vždy pri sebe ako talizman.

Ako prilákať bohatstvo a prosperitu? Majte v peňaženke list tejto rastliny

Nielen petržlen, ale aj bazalka má mimoriadnu silu.
Foto: shutterstock/AleMasche72

Na prilákanie peňazí môžete vykonať aj ďalší peňažný rituál. Je triviálne jednoduchý a veľmi starý. Stačí si dať jeden list bazalky do peňaženky a nosiť ho tam dlhší čas a vaša finančná situácia sa zlepší.

Aspoň tomu veria tí, ktorí sa zaujímajú o ezoteriku. Ak veríte v magickú silu rastlín, bazalka v peňaženke vám pomôže pri podnikaní a rozhodovaní o investíciách či výdavkoch.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto štyri znamenia zverokruhu sú ako anjeli. Stojí za to sa nimi obklopiť

Aká bude druhá polovica júna pre jednotlivé znamenia zverokruhu?

The post Dajte si petržlenovú vňať na týždeň do pohára a prídu k vám peniaze appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie