Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dala som si trochu na ruku a fúkla cez dvere. Priťahujem peniaze a odstraňujem chudobu

04.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/alice-photo). Máte pocit, že je vo vašej domácnosti energia, ktorá od vás tlačí peniaze? Potrebujete prilákať prosperitu a finančné bohatstvo? Je čas na jednoduchý rituál. Zistite, čo musíte urobiť, aby ste zabezpečili, že hojnosť zostane natrvalo medzi vašimi štyrmi stenami. Spôsoby, ako prilákať peniaze so škoricou.Foto: Shutterstock/alice-photo Škorica sa […]
Menej ako 1 min. min.

04.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/alice-photo).

Máte pocit, že je vo vašej domácnosti energia, ktorá od vás tlačí peniaze? Potrebujete prilákať prosperitu a finančné bohatstvo? Je čas na jednoduchý rituál. Zistite, čo musíte urobiť, aby ste zabezpečili, že hojnosť zostane natrvalo medzi vašimi štyrmi stenami.

Spôsoby, ako prilákať peniaze so škoricou.
Foto: Shutterstock/alice-photo

Škorica sa používa v mnohých rôznych jedlách a pečive. V dávnych dobách kolovali legendy o jej rôznych vlastnostiach. Zaujímavosťou je, že je to korenie, ktoré sa odvtedy spája s bohatstvom a používa sa ako prísada na prilákanie peňazí. Stačí len štipka škorice použitá správnym spôsobom. Hoci nie každý verí v mágiu a zákon príťažlivosti, niekedy sa oplatí pomôcť šťastiu.*

Ako prilákať peniaze? Vezmite trochu škorice a vyfúknite ju cez dvere

Jedným zo spôsobov, ako prilákať peniaze a hojnosť do vášho domova, o ktorom sa čoraz viac hovorí aj na sociálnych sieťach, je vyfúknuť cez vchodové dvere trochu škorice. Dôležitý je však spôsob a dátum vykonania tohto rituálu.

Prvý deň každého mesiaca si na pravú ruku nasypte štipku škorice, postavte sa pred vchodové dvere svojho domu alebo bytu a prefúknite ju cez dvere s úmyslom prilákať peniaze a vďačnosť, predstavte si, že sumy o ktorých premýšľate, sú už vaše.

Spôsoby, ako prilákať peniaze so škoricou

Ďalším spôsobom, ako odstrániť zlú energiu z vášho domova, je nasypať trochu škorice na vonkajší prah vášho domova. Škoricu môžete nasypať aj pod rohožku – myslite na to, s akým zámerom to robíte a sústreďte sa len na to, čo chcete, nie na to, čo nechcete.

Ďalším spôsobom, ako do svojho života prilákať finančnú hojnosť, je pridať si škoricu do kávy každý štvrtok. Pri jej pití buďte vďační za to, čo už máte a opakujte si napríklad: „Som magnet na peniaze“, „Peniaze prichádzajú ľahko a často“, „Môžem si dovoliť všetko, čo chcem.“

*Nezabudnite pristupovať k takýmto témam s odstupom a štipkou soli.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tri najinteligentnejšie znamenia zverokruhu. Prechádzajú životom s otvorenou mysľou a dychtivo absorbujú nové poznatky

Pre tieto znamenia zverokruhu môže byť ťažké nadviazať vzťah. Sú na rôznych vlnových dĺžkach

The post Dala som si trochu na ruku a fúkla cez dvere. Priťahujem peniaze a odstraňujem chudobu appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie