Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Další alarmující zjištění z protokolů německé RKI: Už v lednu 2020 se vědělo, že roušky poškozují zdraví

Již několikrát jste si zde mohli přečíst informace o odtajněných protokolech německé RKI, která nevedla pouze německou covidovou politiku, ale v podstatě i tu naši, neboť oddaní lokajové z naší vlády vždy vše kopírovali z Německa. Lze tedy předpokládat, že informace, které měli Němci, měla také naše vláda. Alarmující je, že se opět potvrzuje, že […]
Menej ako 1 min. min.

Již několikrát jste si zde mohli přečíst informace o odtajněných protokolech německé RKI, která nevedla pouze německou covidovou politiku, ale v podstatě i tu naši, neboť oddaní lokajové z naší vlády vždy vše kopírovali z Německa.

Lze tedy předpokládat, že informace, které měli Němci, měla také naše vláda. Alarmující je, že se opět potvrzuje, že vše bylo předem připravené a vlády byly zkoordinovány nejspíš již v roce 2019, k čemuž jsem ostatně několikrát poskytla důkazy, i když dosud spíš nepřímé.

Ovšem pokud německá vláda již v lednu 2020 očekávala zavádění roušek, pak je jasně patrné, že právě v té době – tedy dva měsíce před samotným vyhlášením plandemie – už muselo být připraveno i vše ostatní.

Alarmující je především fakt, že se vědělo, že zejména děti budou nošením roušek trpět – a to jak na fyzickém, tak duševním zdraví. A co víc, dvě německé lékařky, které vydávaly právě zejména pro děti výjimky z nošení roušek, dnes sedí ve vězení jako těžcí zločinci.

Přitom by tam měla sedět celá – a to nejen německá – vláda, která restrikce, o nichž věděla, že jsou neúčinné a pouze poškodí zdraví a ekonomiku, zaváděla.

Tyto informace přichází ze druhé fáze odtajněných protokolů. Jde o původně začerněné informace, které byly záhy po nařízení soudu odtajněny.

Výbušné informace, které experti očekávali v protokolech RKI, se tam skutečně nacházejí. Ve druhé dodávce dat, ve které jsou pravděpodobně zatemněna jen některá jména a několik „prodejních tajemství“ farmaceutického průmyslu, leží mnoho bomb, které pravděpodobně také poskytují dobrý základ pro přehodnocení různých postupů souvisejících s opatřeními.

RKI od začátku věděla, že nošení roušek na ústa a nos je nejen zbytečné, ale dokonce poškozuje zdraví lidí.

Odpovědná média, která nejsou vydána na milost státním fondům nebo farmaceutickému průmyslu, vždy upozorňovala na to, že nošení roušek nenabízí žádné výhody z hlediska šíření virů.

Naopak, roušky způsobují lidem řadu škod, ať už jde o nedostatečný přísun kyslíku či prokázaný fakt, že děti jejich nošením utrpí vážnou psychickou újmu, pokud nevidí mimiku svého okolí. Roušky – a zejména FFP2 – pak občas způsobují závažná kožní a plicní onemocnění.

Tato informace nebyla až do roku 2020 nijak tajná, byla k dispozici v každé informaci o produktu na rouškách a v mnoha studiích – včetně studií o použití chirurgických roušek v lékařském sektoru, například na operačních sálech.

Všichni to věděli, ale politici a úřady se rozhodli ohrozit a poškodit obyvatelstvo. Důvod byl dokonce veřejně uveden: lidé by měli používat roušku, aby si připomněli, že jsou v „nebezpečné pandemii.“

Bylo to tedy propagandistické opatření, které mělo na lidi působit v psychologické rovině a strašit je na každém kroku.

Důkaz, že to bylo provedeno záměrně, lze nalézt v dále redigovaných souborech RKI. Na straně 6 zápisu z 15. ledna 2020, jednání krizového týmu k novému koronaviru (COVID-19), se dočtete, že již před začátkem údajné pandemie (15. ledna 2020!) bylo zcela jasné, jak škodlivé a zbytečné jsou roušky.

Lékaři, kteří na to od začátku upozorňovali, měli vždy pravdu – a byli za své odvážné výroky zbaveni své existence a nuceni odejít do exilu.

Uvidíme, co se bude dít v následujících letech, protože od vlády semaforu, která je stále více diktátorská a tíhne k levicovému extremismu, nelze prozatím očekávat spravedlnost pro postižené.

Zejména lékaři – jako v Německu například Schiffmann, kteří vždy odvážně poukazovali na všechny problémy ve svém oboru, by měli dostat velmi vysoké kompenzační platby za nespravedlnost, kterou utrpěli.

Tolik další odtajněné protokoly, které zabíhají ještě do předpandemického období, kdy se však celý podvod podle všeho naplno připravoval.

K uvedenému tématu jen připomínám, že například na zmíněných škodlivých respirátorech FFP2, které se vždy používaly jako prachové, se uvádělo, že po 40 minutách nošení je nutno jej sundat a prodýchat se.

Tato informace se z nich později záměrně odstranila, čímž vlastně vlády, které je zaváděly, záměrně zatajily škodlivé účinky jejich dlouhodobého nošení (v Evropě šlo pouze o vládu německou, českou a rakouskou).

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie