Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Další bizár EU: Italka z Antify, která brutálně útočila kladivem v Budapešti, míří do europarlamentu

Je logické, že tato ultralevicová násilnice skončí ve frakci Zelených – a bude tak přímou kolegyní našich Pirátů, tolik opěvovaných mainstreamem. Ostatně, Piráti přece také inklinují k Antifě, jak již dříve ukázal Bartoš. Pro neznalé věci připomínám, že i zde na stránkách jsem opakovaně o kauze informovala. Případ je dalším z mnoha, které potvrzují, že […]
Menej ako 1 min. min.

Je logické, že tato ultralevicová násilnice skončí ve frakci Zelených – a bude tak přímou kolegyní našich Pirátů, tolik opěvovaných mainstreamem. Ostatně, Piráti přece také inklinují k Antifě, jak již dříve ukázal Bartoš.

Pro neznalé věci připomínám, že i zde na stránkách jsem opakovaně o kauze informovala. Případ je dalším z mnoha, které potvrzují, že ti, kteří jsou dnes hlavní oporou systému, jsou násilníci neuznávající jiné názory –  a jsou ochotni za jejich prosazení i fyzicky útočit.

A oč tedy šlo? Skupina německých a italských Antifáků se vloni společně vydala do Budapešti, kde na ulici kladivem útočili na náhodně vybrané lidi, jejichž oblečení či obuv jim připadalo jako „ultrapravičácké.“

Mnohé z obětí nebyli v žádném případě „pravičáci,“ ale turisté a lidé, kteří byli ve špatný čas na špatném místě a ve špatném oblečení.

Na tyto náhodně vybrané oběti pak zaútočili kladivem a několika způsobili lehčí, ale i těžká zranění. Více jste si o kauze mohli přečíst zde, zde, zde nebo zde (v některých článcích najdete i videa útoků).

Dotyčná italská Antifačka pak skončila v maďarském vězení. Paradoxem je, že na základě jejích stížností pak italská vláda, kterou sama útočnice dlouhodobě prohlašuje za fašistickou, podala stížnost na údajně špatné zacházení s jejich občankou.

Nyní je tato násilnice součástí kandidátky italské rudo-zelené ultralevice, která má velkou šanci na to, že se do EP dostane.

Italská učitelka na základní škole byla údajně zapletena do několika brutálních napadení v Budapešti jako členka nechvalně známého gangu kladivářů. V současné době je souzena v Maďarsku. Ale teď by se mohla přesunout do Evropského parlamentu – díky Zeleným!

Ilaria Salisová byla ve vazbě 15 měsíců, než bylo nedávno schváleno propuštění z vězení. Vybavena elektronickým náramkem na kotníku byla nyní převezena do bytu v Budapešti, kde je v domácím vězení.

Italská republika, která již měsíce vede kampaň za svého pochybného občana, za ni složila kauci.

Ale neuvěřitelné je, že Ilaria Salis je uprostřed kampaně před volbami do Evropského parlamentu během svého domácího vězení! Protože levicová a zelená aliance v Itálii (AVS) si ji bez dalších okolků vybrala jako hlavní kandidátku.

Kalkulace je jasná: pokud by se Salisová skutečně dostala do Evropského parlamentu, byla by jí zaručena politická imunita a proces proti ní by se mohl zhroutit. Aby tento proradný plán uspěl, potřebuje aliance nejméně čtyři procenta hlasů – současné průzkumy veřejného mínění potvrzují 4,7 procenta.

To by znamenalo, že se do EP dostane.

Na závěr připomínám, že tato násilná Antifačka nebude jediným bizárem letošních eurovoleb.

Do EP se podle průzkumů do stejné frakce Zelených zcela jistě dostanou i zástupci německé „Poslední generace,“ což jsou titíž jedinci, kteří se lepí k silnicím a blokují dopravu nebo ničí umělecká díla v galeriích. Nyní se rozhodli prosadit svoji agendu přes EP.

Piráti tak budou vskutku v „dobré“ společnosti. Ale k nim se výtečně hodí.

Posledním bizárem – opět z Německa – je i nechvalně známá pašeračka Carola Racketeová, která byla kapitánkou německé lodi Sea Watch III. Proslula zejména tím, že svojí lodí záměrně najela na lodě italské pobřežní hlídky nebo tahanicemi s tehdejším ministrem vnitra Salvinim.

Němka Racketeová, která kandiduje za Die Linke, míří do europarlamentní frakce sjednocené levice (za nás je v ní KSČM), přičemž, jak prohlásila, má ambice tuto frakci vést…

 

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie