Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Další bizár pařížské Olympiády: Olympijský oheň ponese drag queen (video)

Pařížská Olympiáda bude v mnoha směrech oslavou globalistické agendy – a to od klimaalarmismu přes islám až po LGBTQ agendu, která bude podle všeho těmto „oslavám“ dominovat. Jen ve zkratce připomenu, že klimatická agenda má být podpořena tím, že v olympijské vesnici nebude k dispozici v letních červencových vedrech klimatizace, čímž se má ušetřit elektrická […]
Menej ako 1 min. min.

Pařížská Olympiáda bude v mnoha směrech oslavou globalistické agendy – a to od klimaalarmismu přes islám až po LGBTQ agendu, která bude podle všeho těmto „oslavám“ dominovat.

Jen ve zkratce připomenu, že klimatická agenda má být podpořena tím, že v olympijské vesnici nebude k dispozici v letních červencových vedrech klimatizace, čímž se má ušetřit elektrická energie a výrazně snížit uhlíková stopa Olympiády.

Islám má být oslavován tím, že olympijský oheň zaplane i v největší pařížské mešitě, kudy má také vést štafeta s olympijským ohněm.

Předpokládám však, že jeden ze štafetových běžců, o kterém se nyní píše obzvlášť, bude na poněkud jiné trase. Ten je součástí olympijské štafety právě na oslavu LGBTQ komunity, která je s – také oslavovaným – islámem docela silně v rozporu.

Pařížská radnice včera představila „Minima Gesté“, drag queen, tedy muže, převlečeného za ženu, který ponese olympijský oheň ulicemi hlavního města.

Perchée sur des talons de 25 cm, pour des performances de plus de 2 heures, la drag queen @minima_geste est prête pour son relais de la Flamme olympique

RDV cet été, les 14 & 15 juillet prochains, pour le passage de la Flamme dans la capitale ! pic.twitter.com/KluHEcjCPh

— Paris (@Paris) May 1, 2024

A to není vše. LGBTQ komunita bude oslavována i tím, že v některých sportech najdeme v ženských kategoriích i biologické muže (tedy takzvané „trans ženy“).

A aby se tato komunita cítila ve městě na Seině co nejlépe, bude pro ni zřízen „Pride house,“ kam se mohou ve volném čase uchýlit sportovci, kteří se hlásí k LGBTQ.

Aktuálně také řeší Paříž stěhování posledních skupin takzvaných „sirotků bez doprovodu,“ kteří patří k nejčastějším pachatelům drobné i násilné kriminality ve francouzské metropoli.

Ti jsou nyní soustřeďováni v jiných francouzských městech, ale i na venkově. Všude, kde se objeví, rázem vzroste kriminalita.

Například o situaci v Toulouse francouzský tisk hlásí:

„Vláda posílá spoustu nezletilých bez doprovodu, migrantů a drogově závislých do jiných měst,“ řekl policejní zdroj Valeurs.

„To je případ Toulouse, kde je to hrozné a téměř mimo kontrolu. Nemáme dostatek personálu, který by bylo možné řídit, a kriminalita prudce roste.

Nesmíme ale dělat žádné vlny, do Olympiády musíme vše zamést pod koberec. Navzdory všemu se v Paříži opět začínáme setkávat s nezletilými bez doprovodu, kousek po kousku, zejména z Alžírska.“

Ale ne vždy snahy o přestěhování „sirotků bez doprovodu“ fungují.

Toto úterý ráno zorganizovala místní policie, motorový člun říční brigády a tři čety četníků operaci na přístřeší lidí bez domova na náměstí Saint Gervais ve 4. pařížském obvodu za přítomnosti sdružení Utopia 56 a mezinárodních médií, včetně amerického kanálu CNN.

Ze 150 identifikovaných lidí byli pouze dva vyzvednuti autobusem prefektury Ile de France, aby byli převezeni do Angers, řekl policejní zdroj. Ostatní opustili místo činu bez incidentu a odmítli jakoukoli pomoc.

To tedy znamená, že zůstávají v Paříži, jen se přemístili jinam.

Problém tak je, že nemalá část těchto kriminálních jedinců ve městě beztak zůstává, další se po deportaci na jiná místa ve Francii opět vrátí a mezitím přichází noví „obohacovači.“

Lze tedy očekávat, že „vyčistit“ se Paříž nikdy nepodaří.

Návštěvníci Olympiády, kteří se dostanou i mimo přísně střežené zóny, se tak možná budou moci „těšit“ i na tamní docela běžný „folklór“ v podobě nějakého toho multikulturního obohacení…

A na závěr několik obohacujících záběrů z Francie.

Hned v tom prvním jde o střet mezi tranďákem a obohacovači:

Muslim “asylum seeker” in France doesn’t like trans men. pic.twitter.com/iijh5nxDKX

— RadioGenoa (@RadioGenoa) May 2, 2024

To není Senegal nebo Mali. To je Paříž:

Christian preacher in Paris surrounded and threatened by a crowd of Islamic immigrants. Paris is lost. pic.twitter.com/7nXIyJGhgv

— RadioGenoa (@RadioGenoa) May 2, 2024

Kde jsou Francouzi?

“Where are French?” Russian tourist very shocked by what he sees in Paris. pic.twitter.com/CThcBXWSyn

— RadioGenoa (@RadioGenoa) April 28, 2024

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie