Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Další násilné útoky libtardů na konzervativní politiky: Tentokrát v Irsku a Německu

Ve všech evropských zemích je to totéž: mainstreamová média a takzvané „jediné demokratické strany“ pořádají štvanice na ty, kteří jsou umístěni do odlišných – údajně nedemokratických – škatulek. Nedávno jsem zde v jiném článku připomněla, že ona deklarovaná „liberální demokracie“ je jen obyčejný korporátní fašismus. To potvrzuje i ono „škatulkování,“ které v posledních letech používají […]
Menej ako 1 min. min.

Ve všech evropských zemích je to totéž: mainstreamová média a takzvané „jediné demokratické strany“ pořádají štvanice na ty, kteří jsou umístěni do odlišných – údajně nedemokratických – škatulek.

Nedávno jsem zde v jiném článku připomněla, že ona deklarovaná „liberální demokracie“ je jen obyčejný korporátní fašismus. To potvrzuje i ono „škatulkování,“ které v posledních letech používají jak mainstreamová média, tak politici probruselských stran.

Mimo prosazování jediné pravdy a cenzury odlišných názorů (zejména v oblasti zdravotní a klimatické) jsou patrné i snahy o eskalaci již tak velmi vypjaté nálady ve velmi rozdělené společnosti. Toto rozdělení je opět dílem politiků a médií – a je zcela záměrné.

Například v USA se očekává, že po podzimních volbách prezidenta může právě v jejich důsledku dojít k občanské válce. Oba nesmiřitelné tábory jsou tam natolik rozdělené, že ať už bude výsledek jakýkoli, část populace vytáhne do ulic.

A násilnější to bude pokud vyhraje Trump, což je nyní takřka jisté, protože opačná strana opakovaně ukazuje, co umí (viz protesty BLM).

Tedy vypjatá situace není jen na Slovensku a v podstatě mnoho jiných útoků na méně významné politiky ukazuje, kdo je zde hlavní agresor.

Například v Německu bylo napadeno velké množství politiků AfD, důsledkem jsou mnohdy i těžká zranění. K tomu přispívá neustálý „hon“ ze strany médií a podněcování i ze strany vládních politiků.

Aktuální útok je jen další v dlouhé řadě. Německá prolhaná korporátní média samozřejmě mlčí o tom, že jsou právě politici AfD nejčastěji fyzicky napadenými politiky vůbec.

Útočníky jsou samozřejmě takzvaní „liberálové“ – což jsou v podstatě fašisté uznávající jediný povolený názor. Často jde o vládou podporovanou Antifu.

Zde je poslední útok z Německa:

Dnes ráno v karaoke baru: Levicový host se dozvídá, že u vedlejšího stolu sedí poslanci AfD. Zblízka mrštil skleněným popelníkem do hlavy poslance Schmidta. Krev tekla v proudech. JF mluvil s obětí.

Poslanec zemského parlamentu Meklenbursko-Přední Pomořansko Martin Schmidt byl v pátek ráno vážně zraněn politickým oponentem v restauraci ve Schwerinu. Utrpěl tržnou ránu nad pravým spánkem.

Pachatel, další host skotské hospody, mrštil těžkým skleněným popelníkem „plnou silou“ proti jeho hlavě ze vzdálenosti jeden a půl až dva metry, jak řekl Schmidt.

Podle konzistentních výpovědí Schmidta a Schwerinské policie byl čin politicky motivovaný. Podle policie je pachatelem dvaapadesátiletý Němec, který se hlásí „k politickému levicovému spektru.“

Schmidt uvedl, že útočník předtím opakovaně napadal jeho a jeho společníky, zaměstnance, jeho kolegu z parlamentní skupiny Paula Timma a kandidáta do Evropského parlamentu Steffena Beckmanna. „Agresivně požadoval, abychom my ‚fašisté‘ opustili restauraci, a ukazoval nám prstem,“ řekl Schmidt. Podle poslance pachatel opakovaně zdůrazňoval, že je „levičák.“

Pětatřicetiletý muž o okamžiku útoku řekl: „Znovu jsem se posadil, protože jsem si myslel, že se muž uklidnil. Ale pak mi zblízka hodil na hlavu ten tlustý skleněný popelník. Zasáhlo mě to nad pravým uchem do spánku.“ Z rány okamžitě vystříkla krev a stékala na stůl.

Záchranáři, kteří náhodou seděli u jiného stolu, okamžitě Schmidta ošetřili: „S tou velkou ztrátou krve nevím, jak by to jinak dopadlo. Jsem velmi vděčný za první pomoc a nechal jsem jim své číslo, abych jim ještě jednou poděkoval.“

Další hosté pachatele zadrželi, zavolali záchranáře a policii. Schmidt byl převezen do nemocnice, kde mu byla tržná rána sešita na pěti místech.

Policie pachatele na místě propustila poté, co byla dokončena policejní opatření, „protože po prozkoumání okolností nebyly dány důvody k zatčení,“ uvádí se v tiskové zprávě. Policie však zahájila vyšetřování proti 52letému muži pro nebezpečné ublížení na zdraví a urážku.

Zemský předseda AfD v Meklenbursku-Předním Pomořansku Leif-Erik Holm hovořil o „další eskalaci politického násilí ze strany levice.“ „Útok byl také výsledkem agitace a propagandy proti naší straně, která trvá již několik měsíců,“ řekl.

Tento případ je tedy z dnešního rána. Další případ protimigračního politika z Irska je také velmi čerstvý. Také on byl napaden agresivním libtardem:

Ve čtvrtek byl levicovým extremistou napaden protiimigrační irský europoslanec Malachy Steenson.

Po pokusu o atentát na slovenského premiéra Roberta Fica levicovým extremistou se další levicový extremista pokusil zabít nožem  protiimigračního irského europoslance Malachyho Steensona. Jen odvážný zásah bodyguardů mohl zabránit tomu, aby se stalo něco horšího.

Pokud by nebyl bodyguard přítomen, mohl být útočník úspěšný. Opět šlo o podporovatele systému, který byl jistě do značné míry povzbuzen probruselskou vládou a korporátními štvavými médii.

Politické násilí stále častěji přichází ze strany těch, kteří si říkají „liberální demokraté“ – tedy spíše od jejich voličů, jak ukazuje mnoho současných příkladů.

V jeden týden hned tři případy, které nám názorně ukazují, od koho především pochází nenávist, násilí a nesnášenlivost…

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie