Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Další předpovědi klimaalarmistů, které se nesplnily: Ostrovy, které už měly být pod vodou, se stále nepotápí

Lži klimatických alarmistů se nejlépe odhalují tehdy, kdy se vrátíte k jejich starým předpovědím, protože právě na nich se ukazuje, že celá jejich ideologie je založena na vyvolávání poplachu a varování před něčím, co se má stát za 5 nebo 10 či více let. Klimatičtí manipulátoři totiž doufají, že až ta doba přijde – a […]
Menej ako 1 min. min.

Lži klimatických alarmistů se nejlépe odhalují tehdy, kdy se vrátíte k jejich starým předpovědím, protože právě na nich se ukazuje, že celá jejich ideologie je založena na vyvolávání poplachu a varování před něčím, co se má stát za 5 nebo 10 či více let.

Klimatičtí manipulátoři totiž doufají, že až ta doba přijde – a jejich vize se samozřejmě nesplní – už si nikdo předpověď nebude pamatovat.

Výzkum odhalil, že údajná změna klimatu neutopí národy, které žijí na souostrovích jako jsou Maledivy, Marshallovy ostrovy a Tuvalu.

V minulosti se říkalo, že ostrovy jsou náchylné ke zvyšování hladiny moří, které je způsobeno globálním oteplováním, ale nedávná zjištění ukazují, že tyto nízko položené  ostrovy jsou téměř všechny stále stejně velké nebo dokonce rostou.

Porovnání leteckých snímků z poloviny 20. století se současnými satelitními snímky  odhaluje, že ze 709 ostrovů v Tichém a Indickém oceánu se téměř 89 procent z nich v posledních desetiletích buď rozšířilo nebo zůstalo stabilní. Pouze 11 procent vykazuje známky kontrakce.

Například ostrov Kandahalagalaa vykazuje významné změny od roku 2005 do  roku 2023. Zatímco východní část zažila určitou erozi,  západní  strana se rozšířila a udržela celkovou stabilitu.

Tato zjištění zpochybňují narativ establishmentu, že změna klimatu je existenční hrozbou pro atoly,  odsuzuje  národy jako Vanuatu ke stejnému osudu jako Atlantida a uměle vytváří generaci „klimatických  uprchlíků.

Jsou to také dobré zprávy pro klimaalarmistické politiky, včetně Al  Gora a Baracka  Obamy, kteří utratili  miliony  za nemovitosti s výhledem na oceán, které by dramatické zvýšení hladiny moří ohrozilo.

Přední „klimatický vědec“ profesor Bill McGuire, dříve člen britského vládního  orgánu, který radil politikům ohledně reakce na pandemii Covid, zašel až tak daleko, že  prohlásil,  že „vyhubení lidské populace pandemií s velmi vysokou úmrtností je jediný způsob, jak zastavit zhroucení klimatu.“

A na závěr připomínám, že právě na základě lží klimaalarmistů, kteří šíří podobné nesmysly jako ty o potopených ostrovech, je zaváděn ničivý Green Deal.

Tyto lži je tedy potřeba neustále odhalovat a poukazovat na ně…

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie