Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Další úpadek US army: Vojenská akademie pod vlivem „wokismu“ zavádí genderové kurzy

Je to už nějakou dobu, co americkou armádu zachvátil „woke virus.“ Přednostně jsou přijímáni zástupci LGBTQ komunity, přičemž nové rekruty hledala americká armáda také na základě reklam s drag queen. To vede k rekordně nejnižšímu zájmu o službu v armádě za celou její existenci. A aby bylo i to málo zájemců o službu v armádě […]
Menej ako 1 min. min.

Je to už nějakou dobu, co americkou armádu zachvátil „woke virus.“ Přednostně jsou přijímáni zástupci LGBTQ komunity, přičemž nové rekruty hledala americká armáda také na základě reklam s drag queen.

To vede k rekordně nejnižšímu zájmu o službu v armádě za celou její existenci. A aby bylo i to málo zájemců o službu v armádě ideologicky patřičně zformováno, podstupují povinné lekce wokismu, genderismu a antivlastenectví.

Zdá se, že jde o plánovanou destrukci armády, která je patrná i v dalších zemích. Například německý Bundeswehr se již také zabývá podobnými kurzy a přednostně nabírá transky nebo migranty.

Vojenská akademie Spojených států ve West Pointu zavádí nové učební osnovy, které zahrnují kurzy o dekonstrukci vlastenectví, crossdressingu (převlékání mužů do ženského oblečení či naopak) v armádě a dalších tématech souvisejících s genderovými normami a reprezentací.

Tyto kurzy jsou součástí širší iniciativy Bidenova režimu, jejímž cílem je integrovat propagandu rozmanitosti, rovnosti a inkluze (DEI) do učebních osnov týkajících se povinnosti a cti.

Bývalý příslušník Navy SEAL a poslanec Scott Taylor (R-VA) tweetoval své obavy poté, co mu byly údajně sdíleny osnovy, a uvedl:

„Toto mi bylo zasláno z Vojenské akademie USA ve West Pointu. Je zcela jisté, že Čína a Rusko neučí své důstojníky tyto nesmysly.“

Prezident Judicial Watch Tom Fitton se také přidal a obvinil Bidenův režim ze „zneužívání kadetů ve West Pointu“ prostřednictvím indoktrinace.

Kontroverzní kurzy jsou následující:

Dekonstrukce vlastenectví: Zkoumání postmodernismu a náboru americké armády uprostřed nedostatku národního narativu
Uniformované perspektivy: Evoluce crossdressingu v armádě a genderové normy
Chápou mě moji vůdci?: Důležitost zastoupení v armádě
Tvrdší práva: Přístup k nekonzistenci zastávaných hodnot a chování

Kontaktní osobou pro tyto kurzy je Dr. Morten Ender, profesor sociologie a spolupředseda vedlejší specializace Diversity & Inclusion Studies na West Pointu.

Dr. Ender publikoval na příbuzná témata, včetně článku nazvaného „Večeře a konverzace: Transgenderová integrace ve West Pointu“ a „Inkluze v americké armádě: Síla pro rozmanitost.„.

Pentagon naznačil, že armáda Spojených států vstoupila do roku 2024 s nejmenší velikostí a nejnižší úrovní kvalifikace za téměř osm desetiletí.

Podle deníku Daily Mail klesl celkový počet personálu v aktivní službě na úroveň, která nebyla zaznamenána od počátku 40. let, tedy od doby, kdy USA vstoupily do druhé světové války.

Nové výzvy v oblasti náboru vojáků jsou stále zřejmější, jak je vidět na letošním výrazném nedostatku 41 000 osob. Tato propast zdůrazňuje prohlubující se propast mezi vojenským establishmentem a mladšími generacemi.

Nábor byl ztížen nařízením povinného očkování proti COVID-19 a také stále více woke vojenskou atmosférou, kde jsou trans vojáci obdarováváni zvláštními privilegii, zatímco křesťanští vojáci jsou pronásledováni, základny pořádají drag show a jsou najímáni vůdci, kteří se netají tím, že nenávidí bělochy.

Ministryně obrany Christine Wormuthová prohlásila, že kritika „woke“ armády poškozuje nábor. Během posledních tří let se široce uvádělo, že nábor je ve všech složkách americké armády na ústupu.

Je fascinující, že ministryně tvrdí, že problémem je kritika wokismu, nikoliv woke politika, která byla zavedena.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie