Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Další zfanatizovaný libtard útočil na konzervativního politika – tentokrát v Holandsku

Není dne, aby se někde neobjevila zpráva o násilných útocích zastánců fašistického systému, který se snaží postupně zakázat jiné než povolené názory. K této svojí snaze využívá také nástrojů propagandy – což je prakticky celý mainstream – a samozřejmě i ty „správné“ politiky. Po dlouhých letech štvanic a nenávisti ze strany takzvaných „liberálů“ (dnes je […]
Menej ako 1 min. min.

Není dne, aby se někde neobjevila zpráva o násilných útocích zastánců fašistického systému, který se snaží postupně zakázat jiné než povolené názory. K této svojí snaze využívá také nástrojů propagandy – což je prakticky celý mainstream – a samozřejmě i ty „správné“ politiky.

Po dlouhých letech štvanic a nenávisti ze strany takzvaných „liberálů“ (dnes je již dělení na levici a pravici spíš zastaralé), což jsou jen zakuklení fašisté, nese tato jejich politika své ovoce.

Podíváte-li se na násilné fyzické útoky ve snaze ublížit na zdraví či zabít (verbální projevy na sociálních sítích sem nepočítám), pak právě fanatici, kteří byli doslova vybičováni nenávistí šířenou korporátními médii, jsou těmi, kdo na politiky, kteří nezapadají do škatulky takzvaného „probruselského liberála,“ útočí především.

V poslední době jste si zde mohli přečíst již několik článků, které na takové útoky upozorňují. Od útoku na Roberta Fica různé násilné útoky sleduji – a není jich málo (například zde a zde).

Nicméně mainstreamová propaganda naposledy psala asi před měsícem pouze o útoku na německého socana, který je ovšem v rámci fyzických útoků na politiky spíše výjimečným (navíc zde podle všeho nešlo o názorového oponenta).

Útoky na konzervativní politiky však mainstream nezajímají.  Dnes se podíváme na další z řady útoků, ke kterým došlo jen v posledních dvou týdnech.

Tentokrát se pokusil na politika holandské antiglobalistické strany FVD zaútočit fanatický libtard, který si k tomu vytvořil improvizovanou zbraň. Ochranka však byla naštěstí rychlejší, takže politikovi se nakonec nic nestalo.

Stranu FVD považuji v rámci holandských parlamentních stran za jedinou, která není pod vlivem globalistických struktur. Jako jediná žádá odstoupení od členství ve WEF, ale i vystoupení z EU, NATO i WHO.

Strana také organizovala protesty proti covidovým restrikcím a vnucovaným genovým injekcím.

Předseda strany Thierry Baudet (viz titulek), který se stal včera terčem útočníka, byl v minulosti opakovaně napaden Antifou, v jednom případě dokonce došlo ke zranění hlavy. Pachatelé však nebyli potrestáni.

Tím byl justicí vyslán signál pro další fanatické zastánce bruselské politiky: politik je terčem, na který můžete zaútočit bez obavy z trestu.

Včera bylo oznámeno, že muž, který v Gentu napadl Thierryho Baudeta, se nemusí dostavit k soudu. Pachatel vyvázne s „varováním.“

Zdá se, že jde o povolení pro levicové extremisty útočit na politiky FVD, a to bez jakýchkoli následků, reaguje strana.

A právě teď musela potřetí zasáhnout ochranka FVD na předvolebním shromáždění na Halve Maan v Beverwijku. Pepijn van Houwelingen viděl, jak „křičící šílenec“ běží k Baudetovi s nataženým předmětem v ruce. „Naštěstí ho zachytila ochranka.“

Jednalo se o improvizovanou zbraň vyrobenou z deštníku (viz obrázek).

Předseda FVD v Teylingenu Milan Schenk dodává: „Tento totální šílenec přišel s dítětem na ruce (!) a běžel směrem k pódiu. Nemocný blázen.“

„Nemocný chlap!“ říká městská radní FVD v Helmondu Patty Spoek.

„Pro dítě traumatizující. A to ani nemluvím o tom šíleném příkladu, který dává.“

„Spokojenost?“ ptá se Baudet, na kterého byl útok namířen.

„To je to, co dostanete, když netrestáte násilí. Pokud mě a FVD den co den démonizujete a nikdy nám nedáte šanci odpovědět.

Ten člověk si také myslel: zřejmě je to možné, je to dovoleno.“

„Nejhorší je, že už před sebou vidím krokodýlí slzy mainstreamových médií a politiků kartelů, pokud se mi opravdu něco stane. Banda pokrytců. Podněcovatelé,“ hřímal.

„Lidé, kam to v téhle zemi směřuje?“ ptá se vůdce strany FVD v Helmondu Theo Heller.

Tolik další ze série podobných útoků z různých zemí Evropy.

Politici, kteří nevyznávají „jedinou bruselskou pravdu“ si jsou samozřejmě vědomi, že díky médii záměrně vyvolávané nenávisti jsou „lovnou zvěří.“

Proto si zejména v poslední době, kdy se útoky začínají množit, dávají víc pozor a chodí pro jistotu obklopeni ochrankou. Nicméně, pokud se podíváte i nadále na ona „média jediné pravdy,“ tak ani to je neodrazuje ve svých nenávistných štvanicích pokračovat…

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie