Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Další zlá krev v královské rodině: Princ Harry nepodpořil Kate, když to nejvíce potřebovala

Chladné vztahy mezi jednotlivými členy královské rodiny nejsou novinkou. Mezi princeznou Kate a princem Harrym ovšem vždy panovaly vřelé a přátelské vazby. Podle spisovatelky a expertky na královskou rodinu Emily Andrewsové ale nyní „neexistuje žádný náznak mostu, který by propast mezi nimi mohl překonat, píše Express. ČTĚTE TAKÉ: Tajný dopis královny Alžběty II. unikl na veřejnost. […]
Menej ako 1 min. min.

Chladné vztahy mezi jednotlivými členy královské rodiny nejsou novinkou. Mezi princeznou Kate a princem Harrym ovšem vždy panovaly vřelé a přátelské vazby. Podle spisovatelky a expertky na královskou rodinu Emily Andrewsové ale nyní „neexistuje žádný náznak mostu, který by propast mezi nimi mohl překonat, píše Express.

ČTĚTE TAKÉ: Tajný dopis královny Alžběty II. unikl na veřejnost. Zpochybňuje přesvědčení o Harrym a Meghan

Důvodem má být nepřítomnost Harryho během princezniny léčby rakoviny. „Nad vodou ji drží rodina a přátelé, kteří se kolem ní semkli. Smutné ale pro ni je, že to samé nemůže říct o svém švagrovi, se kterým si přitom byla kdysi blízká. Teď, když prožívá nejtěžší období, tak tu pro ni ale není,“ cituje Andrewsovou Express.

V minulosti přitom Harry mluvil o Kate jako o sestře, kterou si vždy přál a nikdy neměl. „To, co Kate udrželo v chodu, jsou její rodina a přátelé, kteří se shromáždili. Bohužel, to samé nelze říci o jejím švagrovi, ke kterému měla kdysi blízko,“ cituje Andrewsovou Mirror.

Podle odbornice je vzhledem k novému životu Harryho ve Spojených státech a jím vydané kousavé autobiografii nepravděpodobné, že by princezna ještě někdy použila Harryho rameno k vyplakání. „Právě zákeřná nemoc by ale mohla být tím nejsilnějším důvodem, proč se znovu sejít a zahodit minulost za hlavu,“ doplnila na závěr optimisticky Andrewsová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zraněná princezna Anna do Skotska nejela. Karel III. asi rozšíří počet pracujících členů rodiny

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie