Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ďalšie nákupné centrum na obzore. Vyrastie vo vyhľadávanej lokalite

Na Slovensku čoskoro pribudne ďalšie nákupné centrum. Tentokrát sa môžu na nové nákupné možnosti tešiť obyvatelia a návštevníci okolia Vysokých Tatier. Investor plánuje svoj projekt lokalizovať do blízkosti súčasného priemyselného parku, neďaleko diaľnice. Miestni aj turisti budú mať na výber z veľkého množstva nových obchodov a reštaurácií. Nové nákupné centrum pribudne v Poprade Podľa dostupných informácií z Enviroportálu […]
Menej ako 1 min. min.

Na Slovensku čoskoro pribudne ďalšie nákupné centrum. Tentokrát sa môžu na nové nákupné možnosti tešiť obyvatelia a návštevníci okolia Vysokých Tatier. Investor plánuje svoj projekt lokalizovať do blízkosti súčasného priemyselného parku, neďaleko diaľnice. Miestni aj turisti budú mať na výber z veľkého množstva nových obchodov a reštaurácií.

Nové nákupné centrum pribudne v Poprade

Podľa dostupných informácií z Enviroportálu investor vybuduje nové nákupné centrum na okraji Popradu. Bude sa nachádzať v tesnej blízkosti priemyselného parku vedľa frekventovanej diaľnice.

Táto poloha zaručí výbornú dostupnosť pre širokú verejnosť, vrátane turistov, ktorí navštevujú Vysoké Tatry.

ZAZA Park

Projekt ZAZA Park má ambíciu stať sa jedným z najvyhľadávanejších obchodných centier v regióne. Investor plánuje vybudovať komplex, ktorý bude zahŕňať nielen obchodné priestory, ale aj rôzne voľnočasové zariadenia.

 

Na rozľahlom priestranstve vyrastú dva obchodné domy, ktoré zaberú plochu vyše 9-tisíc metrov štvorcových. Pri nich vznikne vyše 300 parkovacích miest.

Nákupné centrum bude mať dve podlažia. Na prízemí sa bude nachádzať veľký supermarket a ďalšie obchodné prevádzky. Na poschodí nájdu zákazníci množstvo reštaurácií. Druhá budova komplexu bude jednopodlažná.

The post Ďalšie nákupné centrum na obzore. Vyrastie vo vyhľadávanej lokalite appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie