Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ďalšie úspechy talentovaného tenistu Sebastiána Paulovčáka

Za účasti 28 hráčov v pavúku v kategórii dorastu (majstrovstvá vsl. regiónu 11. – 14. mája v Humennom) prehral Sebastián (TJT Michalovce) až vo finále s Eliasom Králom (Tenisová akadémia Prešov) 6/4 , 6/3. Touto finálovou účasťou si zabezpečil miestenku na MSR kategórie dorast. Dvojica Paulovčák, Král získali titul majstrov vsl. kraja vo štvorhre, keď […]
Menej ako 1 min. min.

Za účasti 28 hráčov v pavúku v kategórii dorastu (majstrovstvá vsl. regiónu 11. – 14. mája v Humennom) prehral Sebastián (TJT Michalovce) až vo finále s Eliasom Králom (Tenisová akadémia Prešov) 6/4 , 6/3. Touto finálovou účasťou si zabezpečil miestenku na MSR kategórie dorast.

Dvojica Paulovčák, Král získali titul majstrov vsl. kraja vo štvorhre, keď vo finále porazili dvojicu Vateha (Spišská Nová Ves), Šuchter (DRANaM Košice) 6/0, 5/7, 10/6. V dňoch 18. – 21. mája sa uskutočnili majstrovstvá vsl. regiónu v Prešove, kat. muži. Sebastián porazil vo finále S. Stolárika (MŠK Poprad Tatry) 7/6 4, 6/7 2 , 7/5 a získal titul majstra kraja v kategórii mužov – zápas trval 4 hodiny.

Vo štvorhre spolu s Eliasom Králom porazili dvojicu Pažický Michal – Stolárik Samuel (MŠK Poprad Tatry) 7/5, 2/6, 10/3 a získali titul majstrov vsl. kraja vo štvorhre. Na tenisových kurtoch v Žiline sa od 27. – 31. mája konali MSR v kategórii dorast, v pavúku bolo 48 hráčov vo dvojhre a ľč párov vo štvorhre.

Sebastián svojimi výkonmi sa prebojoval v pavúku medzi posledných štyroch hráčov čiže do semifinále, keď vyradil 16. nasadeného hráča Šimona Dióssyho (Prešov) 6/2, 6/2, 6 nasadeného hráča Poklembu Filipa (Slávia STU Bratislava) 4/6, 6/2,6/3, vo štvrťfinále porazil 4 nasadeného Balaščáka Daniela (TC Empire Trnava) 6/4 , 6/4, prehral v semifinále keď Paulovič Nikolas (TK Slovan Bratislava) 7/6 4, 7/5.

Sebastián spolu s Markom Bekénim (TK Team Nová Zámky) postúpili do finále štvorhry, kde prehrali s párom Poklemba Filip, Markovič Matej (Slávia STU Bratislava) 4/6 , 7/6 5 , 10/6 . Pracoval veľmi poctivo, svedomite s veľkou pokorou v NTC Košice. Pod vedením trénera NTC pána Františka Polyaka, myslím si, že klope na dvere do reprezentácie SR do 18 rokov.

Tibor Lešniak

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie