Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dara Rolins čelí kritike na sociálnych sieťach kvôli novej plastike

12.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/dararolins_vermi/). Talentovaná Dara Rolins sa nikdy netajila tým, že sa niekedy dáva vylepšovať. Podstúpila rôzne plastiky či už v minulosti alebo aj teraz. Neraz čelila kritike od ľudí, ktorú si však veľmi nepripúšťa. Dara Rolins sa posledné mesiace veľmi neukazovala na verejnosti, pretože oddychovala doma po zákroku.Foto: instagram.com/dararolins_vermi/ Čo si […]
Menej ako 1 min. min.

12.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/dararolins_vermi/).

Talentovaná Dara Rolins sa nikdy netajila tým, že sa niekedy dáva vylepšovať. Podstúpila rôzne plastiky či už v minulosti alebo aj teraz. Neraz čelila kritike od ľudí, ktorú si však veľmi nepripúšťa.

Dara Rolins sa posledné mesiace veľmi neukazovala na verejnosti, pretože oddychovala doma po zákroku.
Foto: instagram.com/dararolins_vermi/

Čo si dala Dara Rolins vylepšiť?

Úprimne, zo začiatku nechcela ísť s kožou na trh a vravieť o svojom súkromí, čo má vylepšené a čo nemá. Prezradil ju však v minulosti chirurg, u ktorého si dala robiť plastiky. Neskôr speváčka priznala, že si dala robiť poprsie a aj nos. Taktiež nejaké menšie vylepšenia na tvári.

Dara Rolins sa posledné mesiace veľmi neukazovala na verejnosti, pretože oddychovala doma po zákroku. Plastika tváre, ktorú nedávno podstúpila, si vyžadovala veľmi dlhú rekonvalescenciu. Doteraz však úplne nepriznala, čo si dala vylepšiť na jar.

K jej zákroku sa však vyjadril majiteľ plastickej kliniky Robert Paulat, ktorý sa Rolins zastal v rozhovore pre extra.cz.

„Dara vo svojom veku podstúpila najťažšiu techniku faceliftu. Tento zákrok podstúpila napríklad Demi Moore či Brad Pitt. Bolo to správne a dobre naplánované, len nie je fér, že chirurg bez jej schválenia zverejnil fotky. To je na trestné oznámenie“

– hovorí Robert Paulat pre extra.cz.

POZRITE TIEŽ AJ: Zuzana Čimová si prešla ťažkými chvíľami, teraz ukázala utajovaného priateľa

Dara Rolins priznala na sociálnych sieťach ako sa cíti

Dara potvrdila, že práve podstúpila plastiku tváre a že jej stav si vyžadoval rekonvalescenciu a veľa oddychu, preto nebola aktívna na sociálnych sieťach ani ju nebolo vidieť na verejnosti. Rolins sa vyjadrila, že je veľmi šťastná a spokojná po najnovšej plastike, pretože sa cíti lepšie a krajšie. Plastika jej dodala veľké sebavedomie.

Skritizovala hejterov

Na sociálnych sieťach jej ľudia poriadne naložili. Fanúšikovia sa starali do jej vzhľadu. Tvrdia, že sa už na seba nepodobá. Dara na tieto útočné komentáre odpovedala veľmi ostro. Zdôraznila, že ľudia by sa nemali starať o jej vzhľad a že si nepraje vidieť ich „ odborné“ komentáre a kritiku.

„Mne je totiž dosť jedno čo si myslí nejaká teta alebo ujo, ktorého vôbec nepoznám:)… (…) Šetrite si nervy, energiu a rady pre ľudí, ktorých minimálne osobne poznáte i keď TO, či o ne niekto z nich stojí, je už vec druhá.“

– napísala Dara Rolins v jednom z príspevkov na jej Instagrame.

Lebo sa konečne cíti krásna, mladšia a zdravá. Hejterské komentáre si neberie k srdcu a úplne ich vytesnila z hlavy. Sústredí sa teraz iba na to, aby bola opätovne v pohode, rýchlo fit a dostala sa znova do formy. Počas rekonvalescencii nesmie robiť žiadnu fyzickú záťaž, čo striktne krásna speváčka aj dodržiava.

Želáme jej skoré zotavenie.

Redakcia Vášeň v tebe:

Súvisiace články:

Samuel Tomeček: rozvod bol psychicky náročný, čo bolo dôvodom rozchodu?

Bývalá Superstaristka, Martina Schindlerová, je po náročnom rozchode

The post Dara Rolins čelí kritike na sociálnych sieťach kvôli novej plastike appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie