Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dcéry Daniela Craiga po jeho smrti nedostanú NIČ. Herec prezradil dôvody rozhodnutia

12.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Loredana Sangiuliano). Daniel Craig urobil rozhodnutie, ktoré vzbudzuje značné kontroverzie a má rovnako veľa priaznivcov ako odporcov. Herec priznal, že sa pred smrťou mienil zbaviť svojho majetku. Vysvetlil, prečo jeho dcéry nič nezdedia. Foto: shutterstock/Loredana Sangiuliano Daniel Craig je jedným z najznámejších hercov na svete. Za svoju popularitu vďačí […]
Menej ako 1 min. min.

12.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Loredana Sangiuliano).

Daniel Craig urobil rozhodnutie, ktoré vzbudzuje značné kontroverzie a má rovnako veľa priaznivcov ako odporcov. Herec priznal, že sa pred smrťou mienil zbaviť svojho majetku. Vysvetlil, prečo jeho dcéry nič nezdedia.

Foto: shutterstock/Loredana Sangiuliano

Daniel Craig je jedným z najznámejších hercov na svete. Za svoju popularitu vďačí najmä úlohe agenta 007, keďže si zahral v sérii o Jamesovi Bondovi. Hviezda je vo vzťahu s herečkou Rachel Weisz, s ktorou má dcéru Grace. Craig má aj dieťa z predchádzajúceho manželstva, 32-ročnú Ellu. Pred časom umelec priznal, že nemieni prenechať svoj majetok svojim deťom. Prečo sa tak rozhodol?

Daniel Craig nenechá jeho dcéram nič. Herec prezradil dôvody rozhodnutia

Daniel Craig je jedným z najbohatších hollywoodskych hercov. Médiá špekulovali, že len za úlohu detektíva Benoita Blanca vo filme „Na nože: Glass Onion“ mal zarobiť až 100 miliónov dolárov. Okrem toho sú tu honoráre, ktoré dostal za to, že hral Jamesa Bonda v niekoľkých filmoch zo série.

Ukazuje sa, že herec nemieni svoje bohatstvo prenechať svojim dcéram. CNBC informovala o tom, čo hviezda zamýšľa urobiť so svojím majetkom. Craig vraj verí, že ak človek zomrie ako bohatý, znamená to zlyhanie. Z tohto dôvodu neplánuje svojim dcéram nechať žiadne peniaze.

„Bolo by to nevkusné. Podľa mojej filozofie sa toho (majetok – pozn. red.) buď zbavím, alebo pred odchodom rozdám“

– povedal v rozhovore pre Candis Magazine.

Hviezdy, ktoré svoj majetok nezanechajú svojim deťom. Zoznam je dosť dlhý

Daniel Craig nie je vo svojom rozhodnutí sám. K podobnému kroku sa odhodlalo aj mnoho ďalších hviezd. Do tejto skupiny patrí aj Elton John, ktorý oznámil, že svojim deťom poskytne finančné zabezpečenie, no nezanechá im celý svoj majetok.

„Nemôžete dať deťom všetko na tanieri. Ničí im to život“

– povedal v rozhovore pre Daily Mirror.

Podobne uvažuje aj Simon Cowell, ktorý v rozhovore pre Esquire oznámil, že svoj odhadovaný majetok vo výške 600 miliónov dolárov mieni venovať na dobročinné účely. Bill Gates tiež nemieni nechať celý majetok svojim deťom. Miliardár plánuje svojim deťom poskytnúť „skromných“ desať miliónov dolárov, aby im uľahčil začiatky.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Dovŕšila 59 rokov a pózovala úplne bez šiat. „Nikdy som sa vo svojej koži necítila lepšie“

„Baywatch“. Takto vyzerá Alexandra Paul dnes. Čoskoro bude mať 60 rokov

The post Dcéry Daniela Craiga po jeho smrti nedostanú NIČ. Herec prezradil dôvody rozhodnutia appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie