Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

Ceny ropy vo štvrtok ráno vzrástli. Komoditu podporil aj nečakaný pokles jej zásob v USA

Ceny ropy vo štvrtok ráno vzrástli. Komodita ťažila z oslabenia dolára pred kľúčovými údajmi o inflácii v USA a podporil ju aj nečakaný pokles jej zásob v USA minulý týždeň. Informuje agentúra Bloomberg. Oficiálne údaje v stredu ukázali, že zásoby ropy v Spojených štátoch sa v týždni do 5. júla znížili, keďže dopyt po palivách počas letných […]
Weniger als 1 Minute. min.

Ceny ropy vo štvrtok ráno vzrástli. Komodita ťažila z oslabenia dolára pred kľúčovými údajmi o inflácii v USA a podporil ju aj nečakaný pokles jej zásob v USA minulý týždeň. Informuje agentúra Bloomberg.

Oficiálne údaje v stredu ukázali, že zásoby ropy v Spojených štátoch sa v týždni do 5. júla znížili, keďže dopyt po palivách počas letných dovoleniek vzrástol a tento trend by podľa obchodníkov mal pretrvávať.

Barel (159 litrov) americkej ľahkej ropy West Texas Intermediate s dodávkou v auguste sa vo štvrtok o 7.27 h SELČ predával po 82,75 amerických dolárov (76,44 eura). To bolo o 65 centov alebo 0,79 percent viac ako v predchádzajúci deň na konci obchodovania.

Cena septembrového kontraktu na severomorskú ropnú zmes Brent vzrástla o 69 centov alebo 0,81 percent na 85,77 amerických dolárov za barel.

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal