Zum Inhalt springen
Capital.com – Ticker Tape Widget

Mehr anzeigen...

Generische Selektoren
Nur exakte Übereinstimmungen
Suche im Titel
Suche im Inhalt
Beitragstyp-Selektoren
Speisekarte

PODEĽME SA O VODU S PRÍRODOU

  Stačí tak málo – vtákom pripravme misku s vodou do tieňa, ideálne hlbokú asi 2 centimetre, aby sa v nej tie menšie neutopili. Nezabudnime vodu pravidelne vymieňať, aby bola čerstvá a čistá. Odmenia nás nečakaným divadlom – bežne sa v nej kúpu, nielen pijú.   Útvar verejnej zelene, údržby a čistenia mesta vynakladá veľké […]
Weniger als 1 Minute. min.

 

Stačí tak málo – vtákom pripravme misku s vodou do tieňa, ideálne hlbokú asi 2 centimetre, aby sa v nej tie menšie neutopili. Nezabudnime vodu pravidelne vymieňať, aby bola čerstvá a čistá. Odmenia nás nečakaným divadlom – bežne sa v nej kúpu, nielen pijú.

 

Útvar verejnej zelene, údržby a čistenia mesta vynakladá veľké úsilie, aby sme mali krásne mesto, avšak v týchto horúcich dňoch nestačí ani každodenné polievanie. Má k dispozícii dve multikáry. S ich pomocou každý deň polieva nielen kvety v mestských kvetináčoch, ale aj verejnú zeleň. Nedá sa však dostatočne poliať celé mesto.

 

Adoptujte si strom, záhon alebo krík vo svojom okolí, ktorému pravidelným polievaním v týchto horúčavách môžete zachrániť život a pomôžete tak aj faune, ktorá v ňom žije alebo sa skrýva pred pálivými lúčmi slnka. Každá kvapka pomôže. Ideálne ráno alebo večer.

 

Sme obyvatelia jedného mesta, spoločnej komunity, nestarajme sa len o to, čo máme za prahmi našich bytov alebo za vlastným plotom. Podeliť sa o pár litrov vody v týchto kritických horúčavách nie je pre nikoho problém, ak sa však zapoja mnohí, spolu je to pre prírodu veľká pomoc.

 

Hat Ihnen der Artikel gefallen? Unterstützen Sie SIA NEWS!

Ihre Unterstützung hilft uns, den Betrieb und die Weiterentwicklung des SIA NEWS-Systems fortzusetzen.
Vielen Dank für all Ihre Unterstützung.

Geben Sie einen gültigen Betrag ein.
Vielen Dank für Ihre Unterstützung.
Ihre Zahlung konnte nicht verarbeitet werden.
revolut banner

Kategorien

de_DE_formal