Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Defender OCTA najsilnejší diamant v ponuke

Land Rover Jaguar, v skratke JLR si na svojich zákazníkov nachystal celkom nový vrcholný model pre podznačku Defender. Defender OCTA ako najsilnejší diamant príde už tento rok v najvýkonnejšom a najvýraznejšom prevedení. Automobil si osvojí silný osemvalcový V8 motor s mild-hybridnou technikou a nový podvozok s označením 6D Dynamics. Nečakajte teda elektrické pakusy ako v […]
Menej ako 1 min. min.

Land Rover Jaguar, v skratke JLR si na svojich zákazníkov nachystal celkom nový vrcholný model pre podznačku Defender. Defender OCTA ako najsilnejší diamant príde už tento rok v najvýkonnejšom a najvýraznejšom prevedení. Automobil si osvojí silný osemvalcový V8 motor s mild-hybridnou technikou a nový podvozok s označením 6D Dynamics. Nečakajte teda elektrické pakusy ako v tomto prípade. Defender OCTA si pripravil len trošku elektrifikácie.

Defender Octa najsilnejší diamant v ponuke?

Prečo sa volá OCTA? Pretože sa nechal inšpirovať osemstenným diamantom. Ten v sebe snúbi krásu šperku a tvrdosť najtvrdšieho kameňa. Presne taký chce byť aj nový model Octa. Luxusný a pohodlný za každých okolností s bohatou výbavou a kvalitnými materiálmi, no zároveň chce byť najodolnejším a najschopnejším modelom značky Land Rover. A to platí aj pre označenie Defender.

Defender OCTA podstupuje náročné testovanie v lade i v púšti. Na kameňoch i na asfalte. OCTA fičí po okruhu Nurburgring, po dunách i po snehových závejoch. A to všetko zvláda bez náklonov a odskokov. Podvozok chce dokázať to, čo takmer žiaden iný: úplne eliminovať pozdĺžne aj priečne nakláňanie a pritom maximalizovať nezávislé zdvihy odpruženia kolies a kríženie náprav.

The post Defender OCTA najsilnejší diamant v ponuke appeared first on automotoblog.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie