Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dekorácia balkóna. Vďaka týmto doplnkom sa premení na útulný relaxačný priestor

20.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Pexels/Evgenia Basyrova). V lete radi trávime čas vonku. Niekedy stačí vyjsť na balkón, aby ste si užili slnečné počasie. Navyše si tam vieme vytvoriť útulný relaxačný priestor vďaka zaujímavým materiálom, textíliám a ďalším doplnkom. Pozrite si tie najlepšie inšpirácie. Pri dekorácii balkóna stojí za to venovať pozornosť materiálom, textíliám […]
Menej ako 1 min. min.

20.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Pexels/Evgenia Basyrova).

V lete radi trávime čas vonku. Niekedy stačí vyjsť na balkón, aby ste si užili slnečné počasie. Navyše si tam vieme vytvoriť útulný relaxačný priestor vďaka zaujímavým materiálom, textíliám a ďalším doplnkom. Pozrite si tie najlepšie inšpirácie.

Pri dekorácii balkóna stojí za to venovať pozornosť materiálom, textíliám a doplnkom.
Foto: Pexels/Evgenia Basyrova

Bývate v bytovom dome a máte balkón? Chcete vytvoriť pokojnú relaxačnú zónu, ktorá pripomína záhradu? Ak snívate o tom, že si na balkóne užijete pekné chvíle, určite použite pár trikov, ako si to zariadiť. Práve doplnky sú v tomto prípade veľmi dôležité.

Ideálny materiál na rustikálny balkón. Urobí ho útulným

Balkón s obkladom a hliníkovým zábradlím pôsobí dosť stroho. Jeho „cool“ vzhľad však môžeme zmeniť zdobením v rustikálnom štýle.

Na podlahu sa oplatí dať drevenú terasovú dlažbu, ktorú si vieme nainštalovať sami. Podobná situácia je aj s umelou trávou. Ideálne sú aj vodeodolné balkónové koberce alebo podložky.

Ak chceme, aby bol náš balkón útulný, odporúčame ako hlavný materiál zvoliť drevo. Práve to „zohreje“ celý aranžmán. Preto môžeme vyrobiť celú drevenú stenu alebo drevený plot či mreže, na ktoré môžeme zavesiť kvety.

Nábytok a textílie na balkón. Urob si sám

Ak plánujeme v lete tráviť veľa času na balkóne, oplatí sa postarať aj o miesto na sedenie. V predajniach je široký výber kresiel a stoličiek, ale vieme si ich vyrobiť sami z paliet či prepraviek. Z týchto materiálov vyrobíme aj krásny stôl.

Starajme sa aj o textílie, akými sú vankúše, prikrývky a koberčeky. Perfektné bude zapletané brazílske kreslo, kde môžete relaxovať koľko len chcete.

Príslušenstvo na balkón. Na každom detaile záleží

Kvety umiestnené na podlahe, ale aj zavesené na zábradlí, treláži či stene dodajú čaro nášmu balkónu. Potom ušetríme veľa miesta.

Rastliny umiestnené v drevených debničkách alebo prútených košíkoch vyzerajú skvele. Nezabúdajme ani na osvetlenie, ktoré môže byť aj krásnou ozdobou priestoru. Kúpme si teda lampáše, lampáše alebo girlandu zo žiaroviek.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Mach zmizne z balkóna bez drhnutia. Terasa bude žiariť

Najlepšie kvety na terasu. Na čo si treba dať pozor pri výbere rastlín?

The post Dekorácia balkóna. Vďaka týmto doplnkom sa premení na útulný relaxačný priestor appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie