Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Delí ich 20 rokov. Po 6 rokoch vzťahu sa ich ľudia stále pýtajú jednu otázku. „Som trochu starší“

08.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: tiktok.com/@fuelyourwander). Veľký vekový rozdiel vo vzťahu môže medzi niektorými ľuďmi vyvolať veľa kontroverzií. Dvojica, ktorú delí 20 rokov, sa rozhodla konfrontovať s otázkami, ktoré najviac trápia používateľov internetu. Foto: tiktok.com/@fuelyourwander Medzi priateľmi a inými môžeme stretnúť páry s výrazným vekovým rozdielom. Niekedy je to 5, 10, 15 alebo aj […]
Menej ako 1 min. min.

08.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: tiktok.com/@fuelyourwander).

Veľký vekový rozdiel vo vzťahu môže medzi niektorými ľuďmi vyvolať veľa kontroverzií. Dvojica, ktorú delí 20 rokov, sa rozhodla konfrontovať s otázkami, ktoré najviac trápia používateľov internetu.

Foto: tiktok.com/@fuelyourwander

Medzi priateľmi a inými môžeme stretnúť páry s výrazným vekovým rozdielom. Niekedy je to 5, 10, 15 alebo aj 20 a viac rokov. Aj keď často prináša veľa výziev, nemusí nutne rozhodovať o úspechu či neúspechu vzťahu.

Príkladom takéhoto vzťahu sú aj Hillary a Kris, ktorí sú spolu vyše šesť rokov. Na svojom profile TikTok sa rozhodli zorganizovať sériu otázok od používateľov internetu a odpovedí, na ktoré ich sledovatelia čakali. Ukazuje sa, že jeden problém bol mimoriadne zaujímavý.

Je medzi nimi 20-ročný vekový rozdiel. Toto je najčastejšia otázka, ktorú dostávame

Kris a Hillary dokazujú, že vek je len číslo. Dvojica žijúca šesť rokov v USA si buduje vzťah aj napriek mnohým otázkam a pochybnostiam spoločnosti. Kontroverzným problémom nastal ich 20-ročný vekový rozdiel. Dvojica zverejnila na TikTok odpovede na najčastejšie otázky, ktoré o ich nekonvenčnom milostnom príbehu dostávajú. Otázka číslo jedna sa ukázala ako… rozšírenie rodiny.

Muž vysvetlil, že už má dvoch synov vo veku 20 rokov a ďalšie deti neplánuje.

„Som o niečo starší a nechcem mať deti“

– vysvetlil.

Jeho tridsiatnička medzitým vysvetlila, že deti nikdy neplánovala.

„Túto otázku som počula často. „Nechceš mať deti?“ Odpoveď je nie. Nikdy som nechcela mať vlastné deti. Nikdy som nemala ten gén pre mamu“

– odpovedala.

@fuelyourwander Replying to @Matyas This could be a deal breaker in an age gap relationship #agegapcouple #agegap #agegaplove #travelcouple #rvliving #fulltimerv #childfree ♬ Little Things – Tiqta

Aký veľký by mal byť vekový rozdiel vo vzťahu? Správa, ktorá sa stretáva s kritikou

Podľa viacerých psychológov je ideálny vekový rozdiel vo vzťahu jeden rok. Odvolávajú sa na štatistiky, že najtrvalejšie vzťahy vznikajú medzi rovesníkmi. Dôvodom je predovšetkým to, že ste v podobnej životnej fáze, pociťujete podobné túžby a bojujete s podobnými problémami. Vekové rozdiely vo vzťahoch dlhšie ako 5 rokov bývajú spojené s väčším rizikom zlyhania a rozpadu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Svojho priateľa otrávila, pretože si myslela, že zdedí 30 miliónov dolárov. Pravda sa ukázala byť šokujúca

93-ročný Rupert Murdoch absolvoval PIATU SVADBU! Nová manželka miliardára bola predtým spájaná s oligarchom (FOTO)

The post Delí ich 20 rokov. Po 6 rokoch vzťahu sa ich ľudia stále pýtajú jednu otázku. „Som trochu starší“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie