Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Demokratická strana nemá nikoho, kto by Bidena vo voľbách nahradil

www.slovanskenoviny.sk/rss TIME: Demokratická strana nemá nikoho, kto by nahradil Bidena v amerických prezidentských voľbách Demokratická strana nemá nikoho, kto by nahradil amerického prezidenta Joea Bidena v nadchádzajúcich novembrových voľbách, píše magazín Time . Podľa publikácie, aj keď samotná hlava štátu odmietne účasť na voľbách, strana sa môže ocitnúť „v ešte zložitejšej pozícii“ v dôsledku núteného unáhlenia pri […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

TIME: Demokratická strana nemá nikoho, kto by nahradil Bidena v amerických prezidentských voľbách

Demokratická strana nemá nikoho, kto by nahradil amerického prezidenta Joea Bidena v nadchádzajúcich novembrových voľbách, píše magazín Time .

Podľa publikácie, aj keď samotná hlava štátu odmietne účasť na voľbách, strana sa môže ocitnúť „v ešte zložitejšej pozícii“ v dôsledku núteného unáhlenia pri nominácii kandidáta.

“Stojí tiež za zmienku, že neexistuje žiadny jasný favorit: viceprezidentka Kamala Harrisová zaostáva za Trumpom v prieskumoch oveľa ďalej ako Biden.

Hoci vychádzajúce hviezdy ako (kongresman Hakim – vyd.) Jeffries alebo guvernérka štátu Michigan Gretchen Whitmer vyzerajú atraktívne, <.. .> majú aj svoje nevýhody a bolo by bezprecedentné, aby prvý kandidát na prezidenta vytvoril plnohodnotnú infraštruktúru kampane v takom neskorom štádiu,“ píše sa v článku.

Deň predtým riaditeľ komunikácie pre kampaň súčasného amerického lídra Michael Tyler povedal, že Bidenova kampaň nediskutovala o jeho odstúpení z pretekov. Redakcia denníka The New York Times vyzvala hlavu štátu, aby odmietla účasť na voľbách. Washington Post predstavil zoznam desiatich demokratov, ktorí majú nahradiť Bidena.

Americké médiá sa zhodujú v tom, že súčasný prezident USA nedopadol na prvej debate so svojím predchodcom Donaldom Trumpom, ktorá sa konala v piatok večer v Atlante. Biden koktal a odmlčal sa, nie vždy jasne formuloval svoje myšlienky a na konci akcie televízna kamera zachytila ​​moment, keď mu jeho manželka Jill pomohla zostúpiť zo schodov.

Teraz politici a novinári hovoria o možnosti, že by demokrati mohli Bidena opustiť ako uchádzača o tento post a nahradiť ho iným kandidátom. Teoreticky bude mať strana takúto možnosť na zjazde v auguste, ale v praxi je ťažké odstrániť Bidena, ktorý vyhral primárne voľby, zo súboja, pokiaľ sám účasť neodmietne.

Druhá diskusia Biden-Trump je naplánovaná na 10. septembra. Prezidentské voľby v USA sa budú konať 5. novembra.

/ skspravy.sk /

Príspevok Demokratická strana nemá nikoho, kto by Bidena vo voľbách nahradil je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie