Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Deň bezpečnej ulice na ZŠ s MŠ sv. Gorazda v Žiline

Útvar hlavného architekta (ÚHA) mesta Žilina v snahe vytvoriť bezpečnejšie prostredie pre deti pracuje na projekte nazvanom Bezpečné ulice. Cieľom tohto projektu je vytvoriť inkluzívne prostredie a zvýšiť bezpečnosť pohybu detí nielen v blízkosti škôl. Vzhľadom na to, že deti potrebujú pre svoj zdravý vývoj pohyb a určitú mieru slobody, ÚHA sa snaží nájsť spôsoby, […]
Menej ako 1 min. min.

Útvar hlavného architekta (ÚHA) mesta Žilina v snahe vytvoriť bezpečnejšie prostredie pre deti pracuje na projekte nazvanom Bezpečné ulice.

Cieľom tohto projektu je vytvoriť inkluzívne prostredie a zvýšiť bezpečnosť pohybu detí nielen v blízkosti škôl. Vzhľadom na to, že deti potrebujú pre svoj zdravý vývoj pohyb a určitú mieru slobody, ÚHA sa snaží nájsť spôsoby, ako zlepšiť celkovú bezpečnosť na uliciach a podporiť aktívny pohyb detí.

V rámci tohto úsilia sa v piatok 26. apríla uskutoční Deň Bezpečnej ulice na ZŠ s MŠ sv. Gorazda. Počas tohto dňa budú pre deti pripravené rôzne aktivity a workshopy s cieľom osvetliť tému bezpečnosti na cestách.

V prípade nepriaznivého počasia sa akcia bude konať len v rámci pešieho autobusu.

Mesto Žilina a Útvar hlavného architekta veria, že spoločnými silami a spoluprácou s deťmi a ich rodičmi dosiahnu zlepšenie bezpečnosti na cestách a podporia aktívny pohyb detí vo verejnom priestore.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie