Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Deň narcisov 2024 oslavuje solidaritu a podporu v meste Turany

Pripravte sa na 28. ročník Dňa narcisov v našom meste, ktorý prinesie radosť, farby a zároveň príležitosť podporiť dôležitú charitatívnu akciu. Tentoraz sa do organizácie podujatia zapojí Základná organizácia Únie žien Slovenska, ktorá bude hrdým partnerom tohto úžasného podujatia. Dobrovoľníčky, členky organizácie, sa postarajú o zber dobrovoľných príspevkov v uliciach mesta. Vymieňať sa budú za […]
Menej ako 1 min. min.

Pripravte sa na 28. ročník Dňa narcisov v našom meste, ktorý prinesie radosť, farby a zároveň príležitosť podporiť dôležitú charitatívnu akciu.

Tentoraz sa do organizácie podujatia zapojí Základná organizácia Únie žien Slovenska, ktorá bude hrdým partnerom tohto úžasného podujatia.

Dobrovoľníčky, členky organizácie, sa postarajú o zber dobrovoľných príspevkov v uliciach mesta. Vymieňať sa budú za symbol tohto dňa – žltý narcis, ktorý nielenže prinesie sviežu jarnú atmosféru do našich ulíc, ale aj symbolizuje solidaritu a podporu pre tých, ktorí ju potrebujú.

Deň narcisov 2024 v meste Turany sa uskutoční vo štvrtok, 18. apríla 2024. Je to príležitosť pre našu komunitu spojiť sa a prejaviť svoju solidaritu s tými, ktorí bojujú s chorobami alebo ťažkosťami. Každý príspevok má význam a pomáha vytvoriť lepšiu budúcnosť pre všetkých.

Pripojte sa k nám na Dni narcisov a prispievajte k podpore dobročinných projektov, ktoré menia životy. Vaša účasť a podpora sú neoceniteľné a budú mať veľký vplyv na našu komunitu. Nech je Deň narcisov 2024 dňom plným lásky, solidarity a nádeje pre všetkých!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie