Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Deň spoločenských hier v Kremnici už zajtra

Všetci hráči, mladí aj starí, pozor! Pripravte sa na nezabudnuteľné popoludnie plné hier, smiechu a zábavy, pretože 13. apríla 2024 o 15:00 hod. sa v Kultúrnom centre Akropola v Kremnici koná Deň Spoločenských Hier. Zlatým Líškam, iniciatívnej skupine s neodmysliteľnou vášňou pre spoločenské hry, sa podarila fantastická vec. Ako informuje mesto Kremnica, v spolupráci s […]
Menej ako 1 min. min.

Všetci hráči, mladí aj starí, pozor! Pripravte sa na nezabudnuteľné popoludnie plné hier, smiechu a zábavy, pretože 13. apríla 2024 o 15:00 hod. sa v Kultúrnom centre Akropola v Kremnici koná Deň Spoločenských Hier.

Zlatým Líškam, iniciatívnej skupine s neodmysliteľnou vášňou pre spoločenské hry, sa podarila fantastická vec. Ako informuje mesto Kremnica, v spolupráci s portálom Máme radi spoločenské hry / iHRYsko.sk pripravili podujatie, ktoré zvedie spolu deti i ich hravých rodičov na jednom mieste, aby sa oddali radosti zo spoločenských hier.

Prečo by ste mali prísť? Pretože to bude jedinečná príležitosť pre celú rodinu stráviť čas spolu a zároveň si užiť dynamického prostredia plného hier, kreativity a súťaže.

Pre hravých dospelých budú pripravené stoly s rozmanitými spoločenskými hrami, ktoré vás pobavia až do večera. Bez ohľadu na to, či preferujete stratégie, rýchle reakcie alebo hlavolamy, nájdete tu niečo pre seba.

Malí hráči nebudú zanedbaní! Pre nich je pripravený špeciálny kútik s hrami vhodnými pre ich vekovú kategóriu. Očakáva ich prehľadný priestor plný farieb a zábavy, kde môžu objavovať nové hry a stretávať nových priateľov.

Pre tých, ktorí majú v sebe umenie a tvorivosť, je pripravený tvorivý kútik, kde sa môžu oddať maľovaniu, kresleniu a iným tvorivým aktivitám.

 Aj na vás sme nezabudli! Príležitosť zapojiť sa do rôznych súťaží a vyhrať skvelé ceny je tu práve pre vás.

Ako bonus je vstupné len 2€ na dieťa, čo je skvelá cena za toľko zábavy a zážitkov!

Takže neváhajte a pridajte sa k nám na Deň Spoločenských Hier v Kultúrnom centre Akropola v Kremnici 13. apríla 2024 o 15:00 hod. Čaká nás spoločné dobrodružstvo plné hier, smiechu a zábavy!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie