Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Deň Zeme v Školskej ekoučebni Štvorlístok v Kremnici

S potešením vás pozývame na slávnostné otvorenie projektu Školská ekoučebňa Štvorlístok, ktorý je výsledkom spoločného úsilia a angažovanosti našej Základnej školy Pavla Križku v Kremnici. Ako informuje mesto Kremnica, tento projekt je jedným zo základných kameňov našej snažby o vzdelávanie s ohľadom na životné prostredie a udržateľnosť. Projektový zámer Školská ekoučebňa Štvorlístok je výsledkom našej […]
Menej ako 1 min. min.

S potešením vás pozývame na slávnostné otvorenie projektu Školská ekoučebňa Štvorlístok, ktorý je výsledkom spoločného úsilia a angažovanosti našej Základnej školy Pavla Križku v Kremnici.

Ako informuje mesto Kremnica, tento projekt je jedným zo základných kameňov našej snažby o vzdelávanie s ohľadom na životné prostredie a udržateľnosť.

Projektový zámer Školská ekoučebňa Štvorlístok je výsledkom našej vízie o vzdelávaní, ktoré nie je oddelené od praxe a udržateľnosti. S finančnou podporou Zeleného vzdelávacieho fondu a formou dotácie z Environmentálneho fondu sme mohli realizovať tento ambiciózny projekt.

Počas otváracieho podujatia budete mať možnosť spoznať konkrétne aktivity a možnosti, ktoré ponúka Školská ekoučebňa Štvorlístok. Okrem toho sa dozviete viac o cieľoch a hodnotách, ktoré nás viedli pri jeho realizácii.

Vaša prítomnosť je pre nás veľmi dôležitá, pretože túto Školskú ekoučebňu vytvárame pre naše deti a budúce generácie. Vaša podpora a záujem o tento projekt sú pre nás veľkou motiváciou.

Veríme, že otvorenie Školskej ekoučebne Štvorlístok bude začiatkom nového obdobia v našej škole, kde sa vzdelávanie a starostlivosť o životné prostredie prelínajú a posilňujú. Tešíme sa na spoločné oslavy a zdieľanie tejto dôležitej udalosti s vami.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie