Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Denisa Saková: MESTO HUMENNÉ MÔŽE ZAČAŤ RIEŠIŤ SVOJHO DODÁVATEĽA TEPLA Dnes som spolu s kolegami z ministerstva hospodárstva informovala primátora mesta Humenné, že po pr…

MESTO HUMENNÉ MÔŽE ZAČAŤ RIEŠIŤ SVOJHO DODÁVATEĽA TEPLA Dnes som spolu s kolegami z ministerstva hospodárstva informovala primátora mesta Humenné, že po prijatí zmien v legislatíve má dostatočné kompetencie na vyriešenie problematickej situácie s dodávateľom tepla v Humennom. V zime, keď dodávateľ tepla prestal platiť za plyn a hrozilo, že ľudia ostanú bez dodávok tepla […]
Menej ako 1 min. min.

MESTO HUMENNÉ MÔŽE ZAČAŤ RIEŠIŤ SVOJHO DODÁVATEĽA TEPLA

Dnes som spolu s kolegami z ministerstva hospodárstva informovala primátora mesta Humenné, že po prijatí zmien v legislatíve má dostatočné kompetencie na vyriešenie problematickej situácie s dodávateľom tepla v Humennom.

V zime, keď dodávateľ tepla prestal platiť za plyn a hrozilo, že ľudia ostanú bez dodávok tepla aj teplej vody, vláda schválila Všeobecný hospodársky záujem a túto situáciu dočasne vyriešila.

Po zmene v zákone o regulácii sieťových odvetví, ktoré minulý týždeň podpísala aj prezidentka, má mesto potrebné kompetencie a môže tento problém vyriešiť systémovo.

Ministerstvo hospodárstva je pripravené mestu Humenné pomôcť po metodickej stránke a rovnako sme mestu ponúkli aj konzultácie s odborníkmi zo štátneho Teplárenského holdingu.

Mesto tak môže situáciu vyriešiť tak, aby sa ľudia v Humennom nemuseli obávať v zime o dodávky tepla a teplej vody do svojich bytov.




Zdroj: Denisa Saková

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie