Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Denisa Saková: NOVÝ ZÁKON A MILIÓNOVÉ INVESTÍCIE DO PRENOSOVEJ SÚSTAVY Národná rada dnes definitívne schválila novelu zákona o regulácii sieťových odvetví, ktorá ľuďom um…

NOVÝ ZÁKON A MILIÓNOVÉ INVESTÍCIE DO PRENOSOVEJ SÚSTAVY Národná rada dnes definitívne schválila novelu zákona o regulácii sieťových odvetví, ktorá ľuďom umožní častejšie meniť svojho dodávateľa elektriky alebo plynu. A zároveň sme na Úrad pre reguláciu sieťových odvetví presunuli kontrolné kompetencie zo Slovenskej obchodnej inšpekcie, aby boli ľudia lepšie chránení pred nepoctivými obchodníkmi. Okrem toho […]
Menej ako 1 min. min.

NOVÝ ZÁKON A MILIÓNOVÉ INVESTÍCIE DO PRENOSOVEJ SÚSTAVY

Národná rada dnes definitívne schválila novelu zákona o regulácii sieťových odvetví, ktorá ľuďom umožní častejšie meniť svojho dodávateľa elektriky alebo plynu. A zároveň sme na Úrad pre reguláciu sieťových odvetví presunuli kontrolné kompetencie zo Slovenskej obchodnej inšpekcie, aby boli ľudia lepšie chránení pred nepoctivými obchodníkmi.

Okrem toho som rada, že už máme zabezpečené aj financovanie dvoch veľkých projektov na posilnenie prenosovej sústavy. Z plánu obnovy použijeme viac ako 80 miliónov eur na zvýšenie trasformačného výkonu v lokalite Senica a modernizáciu viac ako 250 kilometrov prenosových vedení.

Dnes to bol úspešný deň, pretože opatrenia zlepšia ochranu občanov a pomôžu stabilnej dodávke elektrickej energie do ich domácnosti.




Zdroj: Denisa Saková

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie