Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Denný horoskop – 4. apríl. Čo vás čaká vo štvrtok?

4.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MR.RAWIN TANPIN). Denný horoskop na 4. apríla. Býci by si dnes mali dobre overiť správy, ktoré sa dozvedia. Na druhej strane, Panna nesmie hľadať výhovorky – hovoriť pravdu sa jej oplatí viac. Pozrite si, čo predpovedá horoskop vášmu znameniu zverokruhu. Čo vás čaká vo štvrtok – 4. apríla?Foto: shutterstock/MR.RAWIN […]
Menej ako 1 min. min.

4.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MR.RAWIN TANPIN).

Denný horoskop na 4. apríla. Býci by si dnes mali dobre overiť správy, ktoré sa dozvedia. Na druhej strane, Panna nesmie hľadať výhovorky – hovoriť pravdu sa jej oplatí viac. Pozrite si, čo predpovedá horoskop vášmu znameniu zverokruhu.

Čo vás čaká vo štvrtok – 4. apríla?
Foto: shutterstock/MR.RAWIN TANPIN

Denný horoskop – Baran

Baran bude mrzutý a neistý sám sebou. Možno budete mať pocit, že vás niektorí ľudia začali ohovárať a bohužiaľ, nebudete sa mýliť. Zvážte, či sa vám oplatí udržiavať s niektorými ľuďmi kontakt. Možno nastal čas nájsť si nových priateľov.

Denný horoskop – Býk

Býci by dnes nemali veriť každému zjaveniu, ktoré počujú. Istá osoba sa vás môže pokúsiť zámerne zavádzať, aby vám pokazila náladu. Určite zbytočne nestrácajte nervy, pretože nakoniec sa môže ukázať, že sa nebolo čoho obávať. Informácie, ktoré počujete, si dobre overte.

Denný horoskop – Blíženci

Blíženci budú dnes pohltení prácou a budú sa snažiť robiť to najlepšie, čo dokážu. Vaša tvrdá práca by sa vám mohla vyplatiť, preto buďte odhodlaní a snažte sa zo seba vydať to najlepšie. Tým by ste sa mohli priblížiť k úspechu.

Denný horoskop – Rak

Rak bude rozptýlený. Nové problémy sa pre vás ukážu ako pomerne veľká výzva, s ktorou si možno nebudete vedieť sami poradiť. Nebojte sa požiadať o pomoc. Vo vašom okolí sú ľudia ochotní pomôcť. Panny alebo Ryby vás určite nenechajú bez podpory.

Denný horoskop – Lev

Lev si dnes ľahko nájde nových priateľov. Vo vašom okolí by sa mohla objaviť mimoriadne zaujímavá osoba, ktorá na vás urobí veľký dojem. Buďte prístupní a úprimní a vyjdete z toho dobre.

Denný horoskop – Panna

Panna začne štvrtok s miernym oneskorením. Dnes môžete mať problémy s dochvíľnosťou, čím sa pravdepodobne dostanete do problémov. Nevyhovárajte sa však, priznajte si svoju chybu a vyjdete z toho oveľa lepšie.

Denný horoskop – Váhy

Váhy môžu zabudnúť na sľub, ktorý niekomu dali. Bohužiaľ, takáto chyba bude mať za následok nepríjemný vývoj. Budete musieť čeliť pomerne napätej atmosfére, možno sa to nezaobíde bez hádky.

Denný horoskop na 4. apríla.
Foto: shutterstock/vetre

Denný horoskop – Škorpión

Škorpión by sa mal dnes vzdať mastných jedál a sladkých nápojov, aby sa vyhol žalúdočným problémom. Siahnite po ľahkom občerstvení, aby ste sa vyhli akýmkoľvek žalúdočno-črevným ťažkostiam. Nezabúdajte ani na pohyb – prechádzka na čerstvom vzduchu vám urobí dobre.

Denný horoskop – Strelec

Strelci by dnes nemali meniť svoj program. Držte sa toho, čo ste mali robiť, aby ste neriskovali, že meškáte alebo budete mať problémy so splnením všetkých svojich povinností. Večer môžete počítať s dobrými správami a priateľským rozhovorom.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožci budú mať dnes veľa energie a mali by ju dobre využiť. Štvrtok sa ukáže ako ideálny deň na dobehnutie rôznych nedokončených vecí alebo na začatie nových projektov. Dnes budete kreatívni a dokážete toho oveľa viac, ako ste si sami predstavovali.

Denný horoskop – Vodnár

Vodnári sa dnes ocitnú v pomerne nepríjemnej situácii. Možno sa nevyhnete menšej nehode na pracovisku, budete sa musieť trochu snažiť, aby ste sa vyrovnali s prekvapivou situáciou. Nakoniec však všetko dobre dopadne.

Denný horoskop – Ryby

Ryby budú mať dnes nejaké starosti, ktoré im budú sťažovať sústredenie sa na úlohy. Rozhovor s priateľom by vám mal zdvihnúť náladu. Dôveryhodná osoba môže nájsť riešenie vášho problému, preto si určite nechajte poradiť cennými radami.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Aké je vlastne znamenie zverokruhu Baran? Toto sa v horoskopoch nedočítate

Akou farbou by ste si mali nalakovať nechty? Vaše znamenie zverokruhu vám povie pravdu. Hviezdy vedia, čo vám pristane

The post Denný horoskop – 4. apríl. Čo vás čaká vo štvrtok? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie