Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Denný horoskop na nedeľu – 26. mája

26.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 26. mája. Baran prežije príjemný deň. Býk nemôže byť bezstarostný.  A čo čaká vás v tento deň? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor. Denný horoskop na nedeľu – 26. mája. Čo […]
Menej ako 1 min. min.

26.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Denný horoskop na 26. mája. Baran prežije príjemný deň. Býk nemôže byť bezstarostný.  A čo čaká vás v tento deň? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor.

Denný horoskop na nedeľu – 26. mája. Čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/Billion Photos

Denný horoskop – Baran

Baran bude mať príjemný deň. Dnes sa stretnete s mnohými ľuďmi, hoci si nebudete pamätať každého z nich. Zato sa vám podarí viesť veľa zaujímavých rozhovorov, ktoré vám umožnia rozšíriť si vedomosti v nejakej oblasti. Netrápte sa tým, ako sa deň skončí – aj tak to nezáleží na vás.

Denný horoskop – Býk

Býk nemôže byť bezstarostný. Uvedomte si, že nie každý vo vašom okolí je voči vám priateľský. Ak vám táto zdanlivo samozrejmá vec unikne, vystavíte sa nepríjemnostiam. Ak sa necháte nasmerovať nesprávnym smerom, čoskoro bolestivo pocítite následky svojej neopatrnosti.

Denný horoskop – Blíženci

Blíženci si zvýšia svoju prestíž. Uvedomíte si, že s vami v poslednom čase začalo počítať pomerne veľa ľudí. Je to príjemný pocit, najmä preto, že predtým ste sa mohli spoľahnúť len sami na seba. Sami si odpovedzte na otázku, či sa vám oplatí ignorovať spoločnosť, ktorej na vás záleží.

Denný horoskop – Rak

Rak si nemôže dovoliť byť neopatrný. Spontánne konanie by vás dnes mohlo priviesť ku katastrofe. Vysvetlite svoju motiváciu, pretože nie každý musí stopercentne chápať o čo vám ide.

Denný horoskop – Lev

Lev môže pociťovať únavu. Niekto sa vám bude snažiť za každú cenu dokázať, že je lepší ako vy – a to vo všetkých smeroch. Vy však viete, že to tak nie je a tak vás to ani nebude zaujímať. Ostatní môžu byť trochu prekvapení vaším pokojom a ľahostajnosťou.

Denný horoskop – Panna

Panna príliš veľa premýšľa. Nemá zmysel rozčuľovať sa nad istými vecami, najmä preto, že momentálne nemáte nikoho a nič pod kontrolou. Uvažovanie „čo by bolo, keby bolo“ tu tiež nemá veľký zmysel. Radšej pohnite hlavou a zvážte, čo ďalej.

Denný horoskop – Váhy

Váhy zažijú veľa zaujímavých udalostí. Nemôžete žiť v presvedčení, že vám nič neprislúcha a nič vás už nečaká. Užívajte si to, čoho budete dnes svedkami. Ukážte všetkým, aké krásne emócie vás poháňajú.

Denný horoskop – Škorpión

Škorpióna čakajú pozitívne správy. Hoci je dnes nedeľa, mohli by to byť správy týkajúce sa vašej práce. Možno zrazu zistíte, že si vás niekto váži a má pre vás úplne nový projekt. Nepremeškajte túto príležitosť – len tak sa budete môcť uplatniť v inej, možno zaujímavejšej úlohe.

Denný horoskop na 26. mája.
Foto: shutterstock/PeachShutterStock

Denný horoskop – Strelec

Strelec sa rozhodne tráviť čas vonku. Ak máte záhradu, určite v nej strávite nejaký čas; ak nie, budete si užívať krásy balkóna alebo blízkeho lesa či parku. Takýto čas vám umožní osviežiť si myseľ a vydýchnuť si.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožec si potrebuje oddýchnuť. Neustále sa trápenie paradoxne nevyrieši vaše problémy. Rozprávajte sa s ľuďmi, vymieňajte si postrehy a uvidíte, že sa budete cítiť lepšie. Oddýchnutá myseľ bude potrebná budúci týždeň, zatiaľ čo teraz je lepšie zhromažďovať fakty.

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár sa ocitne v rozpakoch. Dnes pravdepodobne nebudete počúvať nikoho rady, pretože žiadna z nich nebude presná. Niežeby vám ostatní nechceli pomôcť – len možno nebudú úplne rozumieť situácii, v ktorej sa práve nachádzate.

Denný horoskop – Ryby

Ryby budú mať zlý deň. A to všetko preto, že niekto začne vyťahovať špinu spred rokov. Radšej by ste na to už nemysleli, ale núti vás do neplodnej diskusie, ktorá aj tak nič nové neprinesie. Jednoducho sa cez to preneste.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Horoskop hovorí o „veľkom šťastí“. Prospeje najmä jednému znameniu zverokruhu

Prudký nárast peňazí v júni? Tieto znamenia zverokruhu môžu počítať s extra prevodom

The post Denný horoskop na nedeľu – 26. mája appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie