Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Denný horoskop na piatok – 31. mája

31.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee). Denný horoskop na 31. mája. Baran sa vráti na zem. Býk zmierni nejaký konflikt. A čo si osud pripravil pre vás a ostatných vo vašom znamení zverokruhu? Pozrite si svoj denný horoskop a buďte pripravení na každú eventualitu. Horoskop na piatok – 31. mája. Čo vám prinesie májový piatok?Foto: shutterstock/Dzhulbee […]
Menej ako 1 min. min.

31.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dzhulbee).

Denný horoskop na 31. mája. Baran sa vráti na zem. Býk zmierni nejaký konflikt. A čo si osud pripravil pre vás a ostatných vo vašom znamení zverokruhu? Pozrite si svoj denný horoskop a buďte pripravení na každú eventualitu.

Horoskop na piatok – 31. mája. Čo vám prinesie májový piatok?
Foto: shutterstock/Dzhulbee

Piatok je ďalším dňom vášho boja s osudom. Budete patriť medzi tých, ku ktorým bude láskavý? Všetko závisí od toho, v akom znamení zverokruhu ste.

Denný horoskop – Baran

Baran sa vráti na zem. Zistíte, že niektoré vaše túžby sa nedajú splniť. Bude vás to mrzieť, ale nemali by ste si kvôli tomu zúfať. Je lepšie postarať sa o veci, ktoré máte pod kontrolou.

Denný horoskop – Býk

Býk zmierni niektoré konflikty. Konečne budete mať pocit, že sa môžete uvoľniť a prestať sa starať o všetko, čo hovoria ostatní. To vám umožní trochu sa presadiť a zároveň si uvedomiť, že na vás naozaj záleží.

Denný horoskop – Blíženci

Blíženci si musia dávať pozor na svoje emócie. Stačí chvíľka nepozornosti a necháte sa uniesť a už to nezastavíte. Iní si môžu myslieť, že to s niečím preháňate a zmeniť svoj postoj k vám – nie nevyhnutne k lepšiemu.

Denný horoskop – Rak

Rak sa potrebuje uvoľniť. Je veľmi dobré, že vám záleží na tom, aby ste všetko dobehli, ale nemôžete pracovať nad svoje možnosti. Celý rok sa nedá dohnať za týždeň – musíte si to uvedomiť a pristupovať k svojim povinnostiam s rozumom.

Denný horoskop – Lev

Lev nájde peniaze navyše. Bude to pozitívne prekvapenie, ktoré vám umožní naplánovať si niektoré veci, ktoré ste si predtým nemohli dovoliť. Nepremárnite však všetky svoje prostriedky, pretože sa vám časom môžu ešte hodiť.

Denný horoskop – Panna

Panna sa potrebuje motivovať. Úsilie, ktoré dnes budete musieť vynaložiť, vás bude veľmi zaťažovať. Keď však všetko dotiahnete do konca, budete sa cítiť naozaj pyšní, že sa vám to podarilo.

Denný horoskop – Váhy

Váhy budú dnes veľmi roztržité. To preto, že budete myslieť o voľných dňoch, na ktoré ste si naplánovali niečo navyše. Možno sa budete dokonca cítiť mierne podráždení z toho, že namiesto plánovania musíte riešiť pracovné záležitosti.

Denný horoskop – Škorpión

Škorpión sa nastaví na improvizáciu. Nečakané udalosti, ktorých budete svedkami, vás k tomu samých povzbudia. Ak vás niečo rozčúli, nedajte to na sebe poznať. Pravdepodobne vás sledujú ľudia, ktorí vám nie sú naklonení.

Čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/Billion Photos

Denný horoskop – Strelec

Strelec sa stretne so starým známym. Táto osoba sa vám rozhodne oplatiť niečo, čo ste pre ňu v minulosti urobili. Možno vás to privedie do rozpakov, ale neodmietajte – táto osoba sa bude cítiť lepšie, keď bude vedieť, že to môže urobiť.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožec sa bude prezentovať svojou kreativitou. Vaše nápady prekvapia nielen vašich spolupracovníkov, ale aj priameho nadriadeného. Nebojte sa svoje nápady dobre využiť.

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár bude robiť presne to, na čo má chuť. Nemusíte sa obávať nejasných vysvetlení z vonku. Ste pripravení a zatiaľ sa nemáte čoho obávať.

Denný horoskop – Ryby

Ryby dostanú dobrú ponuku na novú prácu. Je to pre vás skutočná šanca vymaniť sa z toho, v čom ste doteraz uviazli. Musíte sa rozhodnúť. Nepozerajte sa na druhých, robte len to, čo cítite.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Toto znamenie zverokruhu nemusí hrať v lotérii. V júni bude priťahovať peniaze a šťastie ako magnet

Ich dar je „z iného sveta“. Ryby sú v tom najlepšie

The post Denný horoskop na piatok – 31. mája appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie