Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Denný horoskop na pondelok – 17. júna

17.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 17. júna. Váhy budú ovplyvnené niekým iným. Škorpión sa o niečom presvedčí.  A čo čaká vás v tento deň? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor. Denný horoskop na pondelok – 17. júna. […]
Menej ako 1 min. min.

17.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Denný horoskop na 17. júna. Váhy budú ovplyvnené niekým iným. Škorpión sa o niečom presvedčí.  A čo čaká vás v tento deň? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor.

Denný horoskop na pondelok – 17. júna. Čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/Billion Photos

Denný horoskop – Baran

Baran bude mať zlú náladu. Cez víkend ste zleniveli a teraz sa vám ťažko vracia k povinnostiam. Musíte hľadať to sústredenie a sebazaprenie z predchádzajúceho týždňa. Len tak dosiahnete svoje ciele.

Denný horoskop – Býk

Býk sa stretne s ťažkosťami. V dôsledku toho sa celý pondelok bude uberať úplne iným smerom, ako ste predpokladali. Prijmite to a nezaoberajte sa tým – nemá to zmysel, najmä preto, že nič nezmeníte. Aspoň nie v krátkodobom horizonte.

Denný horoskop – Blíženci

Blíženci budú mať rýchlejšie za sebou domáce práce ako zvyčajne. Všetko vám pôjde prekvapivo dobre – až kým sa na vás ostatní nezačnú udivene pozerať, či robíte všetko podľa pravidiel. Nebojte sa. Práve ste chytili správny prúd.

Denný horoskop – Rak

Rak sa ukáže ako nenahraditeľná opora. Niekto vás požiada, aby ste mu pomohli urobiť kľúčovú voľbu alebo nepríjemné rozhodnutie. Vďaka tomu sa budete cítiť dôležití a povšimnutí. Zamyslite sa nad tým, čo by ste mohli urobiť, keby takúto podporu potrebovalo viac ľudí.

Denný horoskop – Lev

Lev musí čeliť nepriaznivým okolnostiam. Situácia môže byť horšia, ako ste predpokladali, ale svoj postoj nebudete ľutovať. Aj ostatní si vás začnú pamätať ako tvár častých bojov, ktoré vás čakajú. Či to zvládnete – ukáže čas.

Denný horoskop – Panna

Panny môžu mať problém s čítaním reality. Okolo vás sa toho deje veľa a vaša myseľ je zaneprázdnená. Menej premýšľajte o tom, čo spôsobuje vaše problémy a viac o tom, čo vám ich pomôže vyriešiť.

Denný horoskop – Váhy

Váhy podľahnú vplyvu niekoho iného. To je veľmi zlá správa, pretože na chvíľu prestanete myslieť aj sami za seba. Spoliehať sa na niekoho v takejto miere je nebezpečné, pretože môže mať úplne iné poslanie ako vy. A aj keď vám chce pomôcť, nie je vylúčené, že sa nechtiac dopustí chyby.

Denný horoskop – Škorpión

Škorpión sa o niečom presvedčí. Bohužiaľ, nebudú to dobré správy. Radšej si dajte pozor, čo a na čiu žiadosť robíte, pretože by ste sa mohli dostať do vážnych problémov. Porozprávajte sa s priateľmi a nechajte si poradiť v najdôležitejších otázkach.

Denný horoskop na 17. júna.
Foto: shutterstock/sarayut_sy

Denný horoskop – Strelec

Strelci potrebujú získať určitý odstup. Nie je dôvod, aby ste prežívali úsudky a pripomienky druhých, aj keď sú mimoriadne nespravodlivé alebo tvrdé. Je lepšie venovať sa tomu, čo skutočne cítite a čo vás baví.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožec bude spokojný. Vaše úsilie si konečne všimnú a ocenia. Hoci ste sa predsa len nikomu nepochválili tým, čo robíte, nečakane si vypočujete množstvo komplimentov. Je možné, že vám to ešte viac zvýši sebavedomie.

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár sa zastane niekoho iného. Nebude to ľahké, ale dospejete k záveru, že je to správne. Takto neurobíte žiadnu hlúposť a získate niekoho, kto vám bude vďačný a úplne oddaný – takíto ľudia sa vždy hodia.

Denný horoskop – Ryby

Ryby by sa mali na chvíľu upokojiť. Vo vašom živote je príliš veľa stresu a tlaku. Bude lepšie, ak si od toho všetkého aspoň na chvíľu oddýchnete. Strávte nejaký čas osamote, ďaleko od ostatných, najmä od tých, ktorí vo vás vyvolávajú úzkosť. Ak to neurobíte, nakoniec sa z toho zbláznite.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

5 signálov, ktoré vám prezradia, že máte pri sebe anjela strážneho. Takto sa vás snaží varovať

Aká bude druhá polovica júna pre jednotlivé znamenia zverokruhu?

The post Denný horoskop na pondelok – 17. júna appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie