Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Denný horoskop na pondelok – 29. júla

29.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Milles Studio). Denný horoskop na 29. júla. Baran pocíti pokrok. Lev dostane ponuku na novú prácu. Čo sa môže stať v pondelok? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor. Denný horoskop na pondelok – 29. júla. Čo […]
Menej ako 1 min. min.

29.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Milles Studio).

Denný horoskop na 29. júla. Baran pocíti pokrok. Lev dostane ponuku na novú prácu. Čo sa môže stať v pondelok? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor.

Denný horoskop na pondelok – 29. júla. Čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/Milles Studio

Denný horoskop – Baran

Baran pocíti pokrok. Veci, ktoré sa vás týkajú, sa budú rýchlo posúvať vpred. Bude to niečo naozaj dobré do budúcnosti. Nemyslite na to, že by vám niečo nemuselo vyjsť.

Denný horoskop – Býk

Býk dostane veľa informácií. Niektoré budete potrebovať, iné nie. Musíte to dobre analyzovať a nevenovať sa tomu, čo vás nezaujíma.

Denný horoskop – Blíženci

Blíženci niekoho stretnú. Môže to byť krásne priateľstvo alebo niečo viac. V skutočnosti musíte byť pripravení na všetko a otvorení aj tým najnezvyčajnejším riešeniam.

Denný horoskop – Rak

Raci sa budú prehrabávať v dokumentoch. Nie je to síce vrchol vašich snov, ale nemáte na výber. Niekedy sa musíte do niečoho prinútiť a vo vašom prípade je to dnes.

Denný horoskop – Lev

Lev dostane ponuku na novú prácu. Mohli by ste tiež dostať pozvanie na zaujímavé stretnutie. Skôr ako odpoviete, premýšľajte. S týmto sa nežartuje.

Denný horoskop – Panna

Panna sa bude sústrediť na druhých. Niekto vám bude robiť problémy a vy si s tým nebudete vedieť poradiť. Netrápte sa tým, čo nemá cenu. Robte len to, čo robíte bežne.

Denný horoskop – Váhy

Váhy sa budú snažiť vyriešiť sporné otázky. Aj keď s niekým úplne nesúhlasíte, dohodnete sa na kompromise. Niekedy to jednoducho inak nejde.

Denný horoskop – Škorpión

Škorpióni budú dnes milovať svoju prácu. Vaši spolupracovníci budú priateľskí a ústretoví a váš nadriadený sa bude na všetko pozerať s veľkou zhovievavosťou. Nemôžete neustále prijímať všetko, čo vám osud prihrá.

Denný horoskop – Strelec

Strelec musí prekonať plachosť. Nadchádzajúce udalosti vám napovedajú, aby ste sa pohli dopredu a vyšli medzi ľudí. Ak vás to robí sociálnejšími, aj tak si to málokto všime.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožec koná impulzívne. Musíte sa konečne upokojiť, prestať sa spoliehať na náhle rozhodnutia, ktoré nie sú veľmi múdre a premyslené. Pozrite sa, či niekto niekde nemá pre vás nejakú činnosť, ktorá by vás rozptýlila od zlých myšlienok.

Denný horoskop na 29. júla.
Foto: shutterstock/MR.RAWIN TANPIN

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár si musí vybrať. Nebude to ľahké rozhodnutie, ale budete ho musieť urobiť. Obe možnosti sú lákavé, ale tá správna – len jedna. Ktorú z nich zvážite?

Denný horoskop – Ryby

Ryby už majú dosť zdrvujúcich správ. Dnes sa budete tešiť z maličkostí a sršať nadšením z rôznych prízemných dôvodov. Napriek tomu sa vďaka vášmu prístupu atmosféra v práci jednoznačne vyjasní. Nie je to to, o čo tu išlo?

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Toto číslo vám zabezpečí šťastie v živote. Skontrolujte, či ho máte v dátume narodenia

Tieto ženy vedia zvádzať ako bohyne! Znamenia, pred ktorými muži padnú na kolená

The post Denný horoskop na pondelok – 29. júla appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie