Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Denný horoskop na sobotu – 11. mája

11.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 11. mája. Blíženci sa budú vzďaľovať od svojej rodiny. Panna bude veľmi unavená. Čo prinesie sobota pre vaše znamenie zverokruhu? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor. Denný horoskop na sobotu – […]
Menej ako 1 min. min.

11.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Denný horoskop na 11. mája. Blíženci sa budú vzďaľovať od svojej rodiny. Panna bude veľmi unavená. Čo prinesie sobota pre vaše znamenie zverokruhu? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor.

Denný horoskop na sobotu – 11. mája. Čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/Billion Photos

Denný horoskop – Baran

Baran robí všetko príliš rýchlo a energicky. Musíte sa uskromniť a trochu spomaliť, kým nie je neskoro. Využite príležitosť, kým ju ešte máte. Neskôr budete ľutovať, že ste sa nerozhodli.

Denný horoskop – Býk

Býk bude plánovať. Sobota je ideálny čas na to, aby ste sa pozreli do budúcnosti, aspoň tej najbližšej. O ďalšej činnosti, ktorú chcete podniknúť, by ste mali rozhodne premýšľať. Len je dôležité, aby ste to urobili v pokoji.

Denný horoskop – Blíženci

Túto sobotu venujte svojim najbližším – ukážte, že vám na nich naozaj záleží. Uvidíte potom, ako príjemne dokážete stráviť spoločný čas, na čo sa vám pravdepodobne podarilo zabudnúť. Ešte horšie je, ak na to zabudli aj vaši rodinní príslušníci.

Denný horoskop – Rak

Rak si zlepší svoj rekord. Mohlo by sa to týkať práce aj vášho súkromného života. Je len na vás, akú cestu si vyberiete a aké ciele si vytýčite. Nenechajte sa príliš rozčúliť, ak vám niečo nevyjde. Človek sa nakoniec poučí zo svojich chýb.

Denný horoskop – Lev

Lev sa vyberie na nákupy. Či už to urobíte z potreby svojho srdca alebo z donútenia, po návrate budete s výsledkom veľmi spokojní. Taktiež sa dnes nenechajte vyviesť z miery a pokojne odpovedajte na všetky otázky, aj na tie najotravnejšie.

Denný horoskop – Panna

Panna môže byť veľmi unavená. V skutočnosti na to nemáte dôvod, napriek tomu sa cítite ospalí a znechutení. Aj keď vás činnosť, ktorú vykonávate, môže iritovať, nezabúdajte, že nikto to nemôže urobiť za vás.

Denný horoskop na 11. mája.
Foto: shutterstock/New Africa

Denný horoskop – Váhy

Váhy sa potrebujú venovať svojim povinnostiam. Hoci by ste sa najradšej niekde zašili a nič nerobili, nie je to dobré. Berte do úvahy, že sú ľudia, ktorí sa na vás veľmi spoliehajú. Nemôžete ich sklamať.

Denný horoskop – Škorpión

Zdá sa, že Škorpión sa nevie spamätať. V poslednom čase vás niečo zneistilo a znepokojilo. Stále sa snažíte prísť na to, čo sa vlastne pokazilo. Nesnažte sa na to prísť za každú cenu. Nestojí to za to.

Denný horoskop – Strelec

Strelci dostanú prílev energie. Čo bude jej príčinou – ťažko povedať. V skutočnosti sa o to ani nebudete snažiť. Rozhodnite sa pre úprimný rozhovor s niekým, kto vám dobre rozumie. Berte do úvahy, že nie každý vám chce ublížiť.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožec bude dôsledný v tom, čo robí. Nikto vás nebude môcť odradiť od vašich vlastných predsavzatí a vy sa budete môcť snažiť ďalej a ďalej. Neohliadajte sa späť, inak by ste mohli v istom momente zaváhať.

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár dnes neobjaví nič zvláštne. V skutočnosti bude vaša sobota skôr nudná. Iba večer strávite čas v zaujímavej spoločnosti. Ocitnete sa medzi ľuďmi, ktorí budú naozaj počúvať, čo hovoríte. To sa ukáže ako celkom príjemná zmena.

Denný horoskop – Ryby

Ryby sa budú nútiť robiť to, čo sa im nechce. Bohužiaľ, túto sobotu nebudete považovať ani za príjemnú, ani za úspešnú. Môžete si to vyčítať? Iba čiastočne. Popravde však v tomto prípade nie je možné jednoznačne ukázať na vinníka.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Štyri znamenia zverokruhu čaká v máji obdobie plné hojnosti. Kto je na zozname?

Druhá polovica mája bude patriť im. Ktoré znamenia zverokruhu budú mať šťastie?

The post Denný horoskop na sobotu – 11. mája appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie