Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Denný horoskop na sobotu – 22. júna

22.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Denný horoskop na 22. júna. Baran trochu zlenivie. Býk sa musí sústrediť na nečinnosť. A čo čaká vás v tento deň? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor. Denný horoskop na sobotu – 22. júna. Čo […]
Menej ako 1 min. min.

22.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Denný horoskop na 22. júna. Baran trochu zlenivie. Býk sa musí sústrediť na nečinnosť. A čo čaká vás v tento deň? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor.

Denný horoskop na sobotu – 22. júna. Čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/Billion Photos

V sobotu sa začína víkend. Zistite, či bude tentoraz znamenať skutočný oddych, alebo budete musieť opäť pracovať. Nezabudnite čo najlepšie využiť chvíle, ktoré vám osud dáva, pretože nemusia sa už opakovať.

Denný horoskop – Baran

Baran začína byť trochu lenivý. Niet sa čomu čudovať – posledných pár dní pre vás nebolo vôbec jednoduchých. Veľa práce sa podpísalo na vašej celkovej pohode a vyvolalo aj veľkú únavu. Niekedy si jednoducho potrebujete vydýchnuť.

Denný horoskop – Býk

Býk sa musí zamerať na nečinnosť. Hoci je veľmi pravdepodobné, že ste si túto sobotu naplánovali niečo iné, zmierte sa s tým, že nebudete mať veľa práce. Nebude sa diať nič zaujímavé. Len deň, ktorý treba prežiť a zabudnúť.

Denný horoskop – Blíženci

Blížencov čaká veľa aktivít. Mnohé sobotňajšie udalosti budú pre vás veľkým prekvapením. Nedovoľte si myslieť, že sa na niečo nehodíte – ak vám intuícia hovorí, že by ste to mali skúsiť, skúste to.

Denný horoskop – Rak

Rak strávi sobotu s blízkymi. Nemusí to byť nutne rodina – možno budete mať okolo seba len dôveryhodné osoby a priateľov. Budete spolu robiť niečo bláznivé alebo spomínať na staré časy. Bude to naozaj príjemný deň.

Denný horoskop – Lev

Lev dnes bude zvedavý. Nanešťastie, vaša nadmerná zvedavosť pokazí náladu viacerým ľuďom. Nesnažte sa rýpať v súkromných záležitostiach tých, ktorí si to zjavne neprajú. Radšej sa sústreďte na svoje vlastné problémy a na to, ako ich vyriešiť.

Denný horoskop – Panna

Panny by to dnes nemali preháňať s jedlom. Predovšetkým buďte opatrné so sladkosťami. Ak ich zjete priveľa a tie vás určite budú lákať, mohli by ste si privodiť žalúdočné ťažkosti. Niežeby ste si mali odopierať pôžitky, ale pamätajte – všetko s mierou.

Denný horoskop – Váhy

Váhy zažijú výnimočnú sobotu. A hoci všetko bude úplne inak, ako ste si naplánovali, strávite tento deň mimoriadne príjemne, s úsmevom na perách. Budete otvorení všetkému novému.

Denný horoskop – Škorpión

Škorpión získa jedinečné zážitky. Môže vás to zmiasť, ale aj potešiť a zároveň uistiť, že sa vedľa vás deje niečo dôležité, čo by ste si rozhodne nemali nechať ujsť.

Denný horoskop na 22. júna.
Foto: shutterstock/sarayut_sy

Denný horoskop – Strelec

Strelci sa budú cítiť preťažení. Celý týždeň môžete byť jednoducho napätí a preto sa vo vašich svaloch a kostiach objaví stuhnutosť. Skúste sa zopárkrát hlbšie nadýchnuť a nejako prekonať bezmocnosť. Nečakajte od seba príliš veľa. Niekedy stojí za to dať si chvíľu pauzu.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožec bude cítiť náhlu prázdnotu. Nebudete schopní presne určiť, čo sa vám preháňa hlavou a pritom sa budete cítiť intenzívne zmätení. Je lepšie jednoducho premýšľať o tom, ako zlepšiť svoj život bez toho, aby ste podnikali nejaké riskantné kroky.

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár sa bude cítiť silnejší ako kedykoľvek predtým. Konečne budete chcieť vziať veci do vlastných rúk a vyriešiť všetko, čo vás doteraz zdržiavalo. Máte v sebe toľko sebazaprenia, že sa vám to určite podarí. Nenechajte sa nikým presvedčiť o opaku.

Denný horoskop – Ryby

Ryby sa budú cítiť ocenené. Množstvo komplimentov, ktoré budete počuť, vás budú hriať pri srdci. Stojí za to zamyslieť sa nad tým, čo ešte môžete zmeniť? Užívajte si pokoj v duši a milé slová.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Kľúčový dátum v júni. Pre niekoľko znamení zverokruhu sa chystajú príjemné zmeny

Nastal „jahodový spln“. Pre ženy má osobitný význam. Ako ovplyvní život a zdravie?

The post Denný horoskop na sobotu – 22. júna appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie