Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Denný horoskop na štvrtok – 22. augusta

22.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy). Denný horoskop na 22. augusta. Baran bude experimentovať. Býk sa stretne s chaosom. A čo vás čaká vo štvrtok? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor. Denný horoskop na štvrtok – 22. augusta. Čo vás […]
Menej ako 1 min. min.

22.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sarayut_sy).

Denný horoskop na 22. augusta. Baran bude experimentovať. Býk sa stretne s chaosom. A čo vás čaká vo štvrtok? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor.

Denný horoskop na štvrtok – 22. augusta. Čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/sarayut_sy

Štvrtok vás môže v mnohom prekvapiť. Ak nechcete hádať, čo sa naozaj stane a koľko prekážok budete musieť prekonať, stačí sa pozrieť na svoj horoskop.

Denný horoskop – Baran

Baran bude experimentovať. To, čo práve robíte, vás úplne neuspokojuje. Keďže teda túžite po zmene, nepozerajte sa na ostatných a nepremýšľajte, čo na to povedia – dôležité je, ako sa pri tom budete cítiť vy.

Denný horoskop – Býk

Býk sa stretne s chaosom. Nečakane zistíte, že všetky doterajšie opatrenia sa ukážu ako neaktuálne. Namiesto paniky si však veci chladne premyslite a skúste sa pripraviť na nové a nečakané.

Denný horoskop – Blíženci

Blíženci v poslednom čase zanedbávali svojich blízkych. Vyhraďte si dnes aspoň chvíľku na to, aby ste im ukázali, ako veľmi vám na nich záleží, namiesto toho, aby ste sa opäť trápili nad svojimi obchodnými alebo pracovnými záležitosťami. Váš vzťah to jemne povzbudí, aj keď ste si nevšimli, že sa pokazil.

Denný horoskop – Rak

Rak môže byť vo štvrtok duchom neprítomný. Na niečo zabudnete, nepodarí sa vám uzavrieť nejakú záležitosť a tým si pridáte ďalšie problémy. Rýchlo tiež zistíte, že nie ste pripravení na určité udalosti, ktoré sa už asi nedajú zastaviť.

Denný horoskop – Lev

Lev musí byť opatrný. Dnes je nevyhnutné, aby ste si všetko trikrát overili, než konečne urobíte záväzné rozhodnutie. Vaša neopatrnosť by mohla mať katastrofálne následky, preto buďte o to opatrnejší, pretože by ste si mohli niečo zle spočítať.

Denný horoskop – Panna

Panna sa trochu zblázni. Ste unavení zo svojho štruktúrovaného života a nudných, ničím neprekvapujúcich dní, ktoré vám unikajú pomedzi prsty. Ak sa dnes budete správať trochu spontánne, konečne naberiete dych, ktorý vám doteraz chýbal. Je možné, že sa na druhý deň zobudíte s väčšou energiou.

Denný horoskop – Váhy

Váhy musia zostať v strehu. Ak tak neurobíte, pravdepodobne premárnite príležitosť. Nebojte sa konať rýchlo, pokiaľ sa táto rýchlosť riadi zdravým rozumom. Môžete tiež požiadať o radu niekoho, komu dôverujete – určite ho máte.

Denný horoskop – Škorpión

Škorpión by mal dostať svoje emócie pod kontrolu. Ak sa ukážete ako príliš agresívni, nikto sa s vami nezostane dlhšie, ako je nevyhnutné. Oplatí sa pestovať vzťahy namiesto toho, aby ste sa o nič nestarali. Tešte sa zo všetkého, čo ste dosiahli a nezaspávajte na vavrínoch, len pokračujte vpred.

Denný horoskop na 22. augusta.
Foto:_shutterstock/Miliarda fotografií

Denný horoskop – Strelec

Strelec môže byť trochu vystresovaný. Nie všetko pôjde podľa vašich predstáv, čo do vás vnesie trochu úzkosti. Tlak, ktorý nad vami visí, sa môže stať takmer bolestivým. Neberte si to všetko tak osobne, inak si ublížite.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožec potrebuje na zlú hru nasadiť dobrú tvár. Berte do úvahy, že vy ste ten, kto by si mal udržať čistú myseľ pri mnohých problémoch. Viete, že ste jediný, kto môže vziať na seba toto bremeno, aby ste od neho zachránili ostatných.

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár bude zle znášať niektoré novinky. Môžete byť takí podráždení, že budete mať problém potlačiť svoje prudké reakcie. Nedovoľte si myslieť, že čokoľvek z toho, čo sa stalo, je vaša vina. Robte si svoje vlastné veci a nepozerajte sa na iných.

Denný horoskop – Ryby

Ryby musia začať hovoriť. Nevyhýbajte sa ťažkým témam a nepredpokladajte, že zo situácií, ktoré prežívate, neexistuje dobré východisko. Tešte sa z toho, čo máte a nevzdychajte po niečom, čo zostáva nedosiahnuteľné.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Týždenný finančný horoskop. Nie každý môže počítať s finančným šťastím

Tieto štyri čísla v dátume narodenia pritiahnu bohatstvo a prinesú vám úspech. Pozrite sa, či budete mať šťastie

The post Denný horoskop na štvrtok – 22. augusta appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie