Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Denný horoskop na utorok – 14. mája

14.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shuuterstock/Algernon77). Denný horoskop na 14. mája. Blíženca čaká nepríjemný rozhovor. Rak sa bude cítiť prenasledovaný. Ako bude vyzerať váš utorok? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor. Denný horoskop na utorok – 14. mája. Čo vás […]
Menej ako 1 min. min.

14.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shuuterstock/Algernon77).

Denný horoskop na 14. mája. Blíženca čaká nepríjemný rozhovor. Rak sa bude cítiť prenasledovaný. Ako bude vyzerať váš utorok? Prečítajte si váš aktuálny denný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor.

Denný horoskop na utorok – 14. mája. Čo vás dnes čaká a na čo si treba dať pozor?
Foto: shuuterstock/Algernon77

Denný horoskop – Baran

Baran dokončí svoje úlohy. Nenarazíte na žiadne problémy, hoci ste sa ich veľmi obávali. Len si dajte pozor, aby ste príliš skoro nezaspali na vavrínoch, pretože by to mohol využiť niekto pre vás nepríjemný. Večer si vyhraďte pre milovanú osobu.

Denný horoskop – Býk

Býk sa bude cítiť doma nepríjemne. Niekto z vašich príbuzných vám môže začať volať a sťažovať sa. Nebudete schopní vydedukovať, aké dôvody na to má. Budete sa cítiť trochu preťažení, čo spôsobí, že sa vám nebude chcieť s nikým rozprávať.

Denný horoskop – Blíženci

Blížencov čaká nepríjemný rozhovor. Nemôžete sa mu vyhýbať donekonečna, hoci je to tak určite jednoduchšie. Len ak sa prinútite konfrontovať svoje vlastné presvedčenie s názorom niekoho iného, budete schopní dosiahnuť nejaký pokrok. A vy predsa nechcete stáť na mieste, však?

Denný horoskop – Rak

Rak sa môže cítiť prenasledovaný. Určití ľudia budú pochybovať o vašej úprimnosti a dobrých úmysloch. Budete sa usilovať presvedčiť ich, že predsa len nie ste ich nepriateľ. Otázkou je, či táto hra bude naozaj stáť za to.

Denný horoskop – Lev

Lev objaví istú manipuláciu. Nebude sa vám páčiť, čo budete počuť, ale bohužiaľ s tým nemôžete veľa urobiť. Skúste sa úprimne porozprávať s tými, ktorí majú na sled udalostí nejaký vplyv. Možno sa dá niečo zastaviť?

Denný horoskop – Panna

Panna by mala získať určitý odstup. Nemôžete ku všetkému pristupovať tak emocionálne ako kedysi. V takýchto prípadoch nie je váš úsudok úplne spravodlivý a mohol by niekoho zle ovplyvniť. Niekedy je lepšie o určitých záležitostiach jednoducho mlčať.

Denný horoskop na 14. mája.
Foto: shutterstock/Dzhulbee

Denný horoskop – Váhy

Váhy budú riešiť niektoré problémy. Vaša budúcnosť môže závisieť od toho, ako zahráte bezprostredné problémy. O svojich ďalších krokoch príliš nerozmýšľajte. Dnes sa spoliehajte len na svoje inštinkty a vnútorný pocit. To sa niekedy naozaj hodí.

Denný horoskop – Škorpión

Škorpión nebude mať ľahký deň. Všetko preto, že budete mať na starosti veľké množstvo úloh. Hoci vás to spočiatku naplní strachom, preukážete veľké odhodlanie a všetky povinnosti splníte. Nebudete jediní, koho to prekvapí.

Denný horoskop – Strelec

Strelci sa musia zamerať na pomoc druhým. Nie je to vôbec také zložité, najmä preto, že vám to koniec koncov vždy išlo hladko. Môžete však byť znechutení z toho, že nikto ani na chvíľu nemyslel na vás a vaše potreby. Bohužiaľ, dnes to nebude váš deň.

Denný horoskop – Kozorožec

Kozorožec dostane zaujímavú ponuku, ktorá vás silno zaujme. Nebojte sa jej len preto, že je nezvyčajná. Možno práve ona dá vášmu životu novú kvalitu?

Denný horoskop – Vodnár

Vodnár zažije deň bez emócií. Tento utorok bude mimoriadne nudný a monotónny. A keď si už budete myslieť, že vás nič neprekvapí, večer budete dojatý. Je možné, že týchto pár okamihov zmaže všetko, čo bolo predtým.

Denný horoskop – Ryby

Ryby sa budú cítiť využité. Niekto vás už dlhší čas využíva, aj keď si to sami neuvedomujete. Namiesto toho, aby ste sa urážali na tých, ktorým naozaj dôverujete, zvážte, kto do tejto skladačky nezapadá a pred kým by ste sa mali mať na pozore.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Týždeň v bohatstve alebo s utiahnutým opaskom? Prezradíme vám, čo vás čaká

Je dobré poznať svoj kameň. Prinesie vám šťastie a dobrú energiu

The post Denný horoskop na utorok – 14. mája appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie