Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Děsivý útok psů v chovatelské stanici: Sedmiletá dívka je měla pustit z kotců, oni ji zabili

Dívka v době tragédie byla u rodinných známých, kteří provozují chovnou stanici. Podle webu RMF 24 bylo na pozemku šest německých dog a pět francouzských buldočků v uzavřených výbězích. Dívka pravděpodobně vstoupila do kotce a psy vypustila. Poté došlo k napadení. ČTĚTE TAKÉ: Seniorka se v Británii před očima manžela zřítila do „filmového“ lomu. Pád z […]
Menej ako 1 min. min.

Dívka v době tragédie byla u rodinných známých, kteří provozují chovnou stanici. Podle webu RMF 24 bylo na pozemku šest německých dog a pět francouzských buldočků v uzavřených výbězích. Dívka pravděpodobně vstoupila do kotce a psy vypustila. Poté došlo k napadení.

ČTĚTE TAKÉ: Seniorka se v Británii před očima manžela zřítila do „filmového“ lomu. Pád z 20 metrů nepřežila

„Byla pokousána tak vážně, že zemřela. Provedli jsme inspekci za účasti státního zástupce. Nyní budou všechny odebrané stopy analyzovány. Pokusíme se rekonstruovat okolnosti incidentu,” uvedl mluvčí olštýnské policie Jacek Wilczewski.

Ve středu policie zahájila vyšetřování celé tragédie. „Proti nikomu zatím nebylo vzneseno žádné obvinění,“ řekl Wilczewski agentuře PAP a dodal, že pitva dívky je naplánovaná na čtvrtek.

Cílem vyšetřování je mimo jiné určit, jak se dívka dostala do přímého kontaktu se zvířaty.

„Všichni psi byli vyšetřeni za účasti okresního veterináře. Šest německých dog bylo převezeno do místních útulků, jsou v karanténě a čekají na další rozhodnutí státního zástupce,“ uvedl Wilczewski s tím, že byly zajištěny dokumenty potvrzující legálnost chovu, historie léčby a očkování zvířat.

Podobný incident se odehrál v polovině dubna v Česku. Dvaašedesátiletou ženu pokousal pes v útulku ve Žďáru nad Sázavou. Seniorka svým zraněním o dva týdny později v nemocnici podlehla.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Německý farmář našel tělo mrtvého chlapce. Může se jednat o pohřešovaného šestiletého Ariana

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie