Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Deště zvedají hladiny dalších řek. Ve Slezsku hlásí třetí stupeň povodňové aktivity

Druhý stupeň platil v úterý ráno na Radbuze vedle Staňkova také v plzeňské části Lhota a na odtoku z nádrže České údolí, pohotovost byla i na Berounce v Plzni na Bílé Hoře. Hladina Úhlavy ve Štěnovicích klesla na první stupeň povodňové aktivity. ČTĚTE TAKÉ: Přežil zásah bleskem a šel zachraňovat životy. Reakce lidí kolem mě zarazila, […]
Menej ako 1 min. min.

Druhý stupeň platil v úterý ráno na Radbuze vedle Staňkova také v plzeňské části Lhota a na odtoku z nádrže České údolí, pohotovost byla i na Berounce v Plzni na Bílé Hoře. Hladina Úhlavy ve Štěnovicích klesla na první stupeň povodňové aktivity.

ČTĚTE TAKÉ: Přežil zásah bleskem a šel zachraňovat životy. Reakce lidí kolem mě zarazila, řekl hrdina

Ve Středočeském kraji je Berounka ve Zbečně na druhém stupni a v Berouně na prvním. Vltava v pražské Chuchli zůstává na nejnižším povodňovém stupni. Kvůli vyšší hladině řeky hlavní město v pondělí preventivně uzavřelo protipovodňová vrata na Čertovce a část náplavek. Přerušen byl také provoz přívozů.

Meteorologové varovali, že na severovýchodě Česka bude do úterního rána silně pršet, výstrahu vydali pro východ Moravskoslezského kraje a severovýchodní část Zlínského kraje. Vydatné deště tam v noci zvedly hladiny některých řek – Ropičanka v obci Řeka stoupla až na třetí stupeň, Bystřice ve stanici Bystřička nad nádrží na Vsetínsku byla ráno na druhém povodňovém stupni a řeka Olše v Českém Těšíně a Dětmarovicích na Karvinsku na nejnižším prvním stupni.

K TÉMATU: Přes 20 lidí skončilo v nemocnici po zásahu bleskem na oslavách dne dětí ve Vratislavicích nad Nisou

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie