Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Deti Zdenky Prednej nechodia do školy

03.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@zuzanavackova6458). Každý na Slovensku pozná sympatickú a energickú speváčku z prvej série Superstar. Reč je o Zdenke Prednej, ktorá to v súťaži dotiahla pomerne ďaleko. Po Superstar sa jej začalo výborne dariť a mala rozbehnuté rôzne formy spolupráce. Jej život boli koncerty a spev. Foto: youtube.com/@zuzanavackova6458 Skvelá kariéra aj po boku manžela Zdenka Predná mala […]
Menej ako 1 min. min.

03.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@zuzanavackova6458).

Každý na Slovensku pozná sympatickú a energickú speváčku z prvej série Superstar. Reč je o Zdenke Prednej, ktorá to v súťaži dotiahla pomerne ďaleko. Po Superstar sa jej začalo výborne dariť a mala rozbehnuté rôzne formy spolupráce. Jej život boli koncerty a spev.

Foto: youtube.com/@zuzanavackova6458

Skvelá kariéra aj po boku manžela

Zdenka Predná mala celkom slušne rozbehnutú kariéru. Akonáhle sa vydala za hudobníka Oskara Rózsu a otehotnela, tak prestala s aktívnou kariérou. Začala sa venovať väčšinou rodine, kariéra šla bokom, hoci nikdy na spev a hudbu nezanevrela. Veď si predsa vzala za manžela hudobníka!

Deti Zdenky sa neučia v škole

Zdenka Predná má dvoch synov. Neposlala ich do školy, ale učí ich doma. Malý Oskar a Eliáš sú teda doma s maminou a učí ich všetky predmety Zdenka. Doma ponorkovú chorobu nemajú, pretože ako rodina spolu radi trávia čas.

Zdenka chce, čo najviac času tráviť s deťmi. Je pre ňu vzácnosťou, že deti majú viac voľna, trávia dni v prírode a večer hrajú na hudobných nástrojoch alebo ich rodičia učia spevu. So všetkým jej pomáha aj manžel, ktorý sa aktívne podieľa na výuke svojich synov.

„Nebudia sa na budík, môžu sa hrať, koľko chcú. Nepoznajú časový stres. Hlavne, že môžeme byť spolu. To je najväčší luxus v tejto dobe“

– prezradila Zdenka pre Plus7Dní.

Zdenka Predná sa aj s manželom usadila v Banskej Štiavnici.
Foto: instagram.com/zdenkapredna/

POZRITE TIEŽ AJ: Renáta Názlerová rapídne chudne! Čo sa za tým skrýva?

Podmienky pre homeschooling

Homeschooling, teda domáce vzdelávanie alebo domáca škola, nie je jednoduchá. Musí dať na to súhlas riaditeľ školy a rodič taktiež musí mať požadované vzdelanie. Deti robia polročné a záverečné skúšky v škole. O tom, či je to naozaj výhodné pre deti, alebo nie, je diskutabilné. Deti totiž nie sú vôbec začlenené do kolektívu rovesníkov.

„Máme tu super školu, v ktorej sú nám veľmi nápomocní. Zastrešujú aj iných domoškolákov a veru nie je ich málo, je to poriadna komunita“

– povedala pred dvoma rokmi Zdenka Predná pre Plus7Dní.

Deti Zdenky ale chodia na výtvarnú aj hudobnú a ako sama tvrdí, deti si vyberajú, s kým chcú tráviť svoj čas a nie sú nútené tráviť ho vo veľkých triedach.

„Chodia na výtvarnú aj hudobnú a keď im niekto vyhovuje, pozvú ho k nám. Alebo ideme spolu von. Je super, že môžu tráviť čas s tým, s kým chcú, a nie s tým, s kým musia“

– vysvetľuje Zdenka Predná.

Ktoré známe osobnosti učia svoje deti doma?

Zdenka určite nie je jediná, ktorá svoje deti vyučuje doma. O tejto možnosti vie málokto na Slovensku, ale Zdenka ju šikovne využila, pretože chce, aby jej deti mali predĺžené detstvo, čo najdlhšie. Zdenka plánuje svoje deti učiť čo najdlhšie doma. Teraz ich najmä učí čítať, písať a počítať. Janko Ledecký a niektoré iné známe osobnosti ako Angelina Jolie učia svoje deti tiež doma.

Homeschooling sa stal populárny, najmä kvôli Corone. Deti sa počas Covidovej pandémie učili z domu. Homeschooling sa stáva v súčasnosti trendom. V niektorých častiach Austrálie deti absolútne nechodia do školy kvôli veľkým dojazdovým vzdialenostiam, a teda sa učia výlučne iba z domu pomocou internetu a rádia. Ktovie, ako to bude v budúcnosti vyzerať na Slovensku s domácimi školami.

Zdenka Predná.
Foto: instagram.com/zdenkapredna/

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Veľký plač v Teleráne, čo sa to stalo?!

Jana Preissová – ťažký život krásnej herečky pripomínal katastrofu

The post Deti Zdenky Prednej nechodia do školy appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie