Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Digitalizácia v školstve nevyhnutná. Aj umelá inteligencia pomáha tvrot učebné plány či projekty

Aricoma patrí medzi najväčších biznisových partnerov v oblasti IT. Na prvom ročníku unikátnej konferencie Aricoma EduHub 2024, spojenej s výstavou, oslovila učiteľov, školských digitálnych koordinátorov, vedenie škôl a zriaďovateľov základných a stredných škôl. Cieľom konferencie bolo inšpirovať účastníkov k digitálnemu rozvoju vo vzdelávaní, uviedol Peter Trajline k, CEO Aricomy na Slovensku. Spíkrov starostlivo vyberala Zuzana […]
Menej ako 1 min. min.

Aricoma patrí medzi najväčších biznisových partnerov v oblasti IT. Na prvom ročníku unikátnej konferencie Aricoma EduHub 2024, spojenej s výstavou, oslovila učiteľov, školských digitálnych koordinátorov, vedenie škôl a zriaďovateľov základných a stredných škôl. Cieľom konferencie bolo inšpirovať účastníkov k digitálnemu rozvoju vo vzdelávaní, uviedol Peter Trajline k, CEO Aricomy na Slovensku. Spíkrov starostlivo vyberala Zuzana Molčanová, EDU špecialistka spoločnosti Aricoma s pedagogickou praxou.

Najvyšší čas na zmenu

Peter Trajlinek vidí v tvorivom a kreatívnom vzdelávaní s využitím všetkých dostupných IT technológií potenciál na udržanie mladých na Slovensku. Je presvedčený, že IT sektor má učiteľom i deťom čo ponúknuť. Aj keď sa to ukáže až o pár rokov, je práve teraz na zmenu ten správny čas.

Nepoužitá technika zabalená v krabiciach tejto zmene nepomáha. Preto Aricoma hľadá cestu na sprevádzanie učiteľov tak, aby túto techniku vo vzdelávaní naozaj využili. Zmena je nevyhnutná, aj spoločnosť Aricoma priniesla konferenciu, na ktorej sa hovorilo menej o hardvéri a softvéri a viac o deťoch a učiteľoch.

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 83% na dočítanie.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie