Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Distribúcia voľných vstupeniek na Chodník korunami stromov v Bachledovej doline

Distribúcia voľných vstupeniek na Chodník korunami stromov v Bachledovej doline pre obyvateľov mesta Spišská Belá sa uskutoční v sobotu 11. mája 2024 od 9:00 do 12:00 v zasadačke Mestského úradu v Spišskej Belej. Ako informuje mesto Spišská Belá, prevádzkovateľ Chodníka korunami stromov poskytol tieto vstupenky vrátane obojsmernej jazdy lanovkou ako podporu obyvateľom mesta. Podmienky distribúcie: […]
Menej ako 1 min. min.

Distribúcia voľných vstupeniek na Chodník korunami stromov v Bachledovej doline pre obyvateľov mesta Spišská Belá sa uskutoční v sobotu 11. mája 2024 od 9:00 do 12:00 v zasadačke Mestského úradu v Spišskej Belej.

Ako informuje mesto Spišská Belá, prevádzkovateľ Chodníka korunami stromov poskytol tieto vstupenky vrátane obojsmernej jazdy lanovkou ako podporu obyvateľom mesta.

Podmienky distribúcie:

Preukázanie totožnosti: Pri prevzatí vstupenky je potrebné predložiť občiansky preukaz alebo iný doklad totožnosti, ktorý preukazuje trvalý pobyt v Spišskej Belej (prechodný pobyt sa neakceptuje).
Vek a trvalý pobyt: Vstupenky môže prevziať iba osoba staršia ako 18 rokov s trvalým pobytom v Spišskej Belej. Môže prevziať vstupenky aj pre najbližších rodinných príslušníkov (rodičia, starí rodičia, deti, manžel/ka, súrodenci) po preukázaní ich dokladov totožnosti.
Deti do 3 rokov: Deti do 3 rokov majú vstup na chodník zdarma, takže nepotrebujú vstupenky.
Obyvatelia, ktorí získali vstupenky minulý rok (2023): Nemajú nárok na ďalšie vstupenky.
Vysporiadané záväzky voči mestu: Občania musia mať vysporiadané všetky záväzky voči mestu do 30. apríla 2024. Ak sú zaplatené neskôr, je potrebné priniesť potvrdenie o platbe.
Platnosť vstupenky: Voľná vstupenka zahŕňa jednorazový vstup na Chodník korunami stromov vrátane obojsmernej jazdy lanovkou. Platnosť je časovo obmedzená do konca letnej sezóny (31. októbra 2024), ale neplatí v termíne 9. – 11. augusta 2024.
Vstupenka – poukaz: Poukaz je potrebné vymeniť v Infocentre strediska za platnú vstupenku. Nie je možné ho vymeniť za finančnú hotovosť.

Ak zostanú voľné vstupenky po sobote 11. mája, distribúcia bude pokračovať od pondelka 13. mája v bežných otváracích hodinách oddelenia kultúry Mestského úradu (RTIC, Petzvalova 17) až do minutia vstupeniek.

Upozorňujeme, že platnosť lístkov vydaných v minulosti už skončila a ich výmena nie je možná. Tešíme sa na vašu účasť!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie