Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Diváci sú po víťazstve Švajčiarska na Eurovízii pobúrení. Tvrdia, že Chorvátsko bolo „okradnuté o víťazstvo“

12.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@EurovisionSongContest). Eurovízia 2024 je za nami a tentoraz sa na pódium postavila osobnosť reprezentujúca Švajčiarsko. Používatelia internetu sú po vynesení rozsudku jasne rozdelení, pričom mnohí poukazujú na to, že Baby Lasagne boli „okradnuté o víťazstvo“. Používatelia internetu sa po víťazstve Švajčiarska rozdelili. Tvrdia, že Chorvátsko bolo „okradnuté o víťazstvo“.Foto: […]
Menej ako 1 min. min.

12.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@EurovisionSongContest).

Eurovízia 2024 je za nami a tentoraz sa na pódium postavila osobnosť reprezentujúca Švajčiarsko. Používatelia internetu sú po vynesení rozsudku jasne rozdelení, pričom mnohí poukazujú na to, že Baby Lasagne boli „okradnuté o víťazstvo“.

Používatelia internetu sa po víťazstve Švajčiarska rozdelili. Tvrdia, že Chorvátsko bolo „okradnuté o víťazstvo“.
Foto: youtube.com/@EurovisionSongContest

Ďalší ročník súťaže Eurovision Song Contest je už za nami. Ako sa dalo očakávať, vo veľkom finále bolo veľa prekvapení. Aj keď Chorvátsko a Baby Lasagna jasne predbiehali v hodnotení bookmakerov, víťazom sa napokon stal Nemo reprezentujúci Švajčiarsko.

Eurovízia 2024 je už za nami. Používatelia internetu sú po vynesení rozsudku rozdelení

Od začiatku bolo známe, že boj o stupne víťazov bude tento rok krutý. Okrem Chorvátska a Švajčiarska mali šancu vyhrať aj reprezentanti Ukrajiny, Írska a Izraela. Tentoraz ani jedna z krajín, ktoré sa umiestnili v prvej päťke, nezískala z telehlasovania menej ako 220 bodov, takže súťaž prebiehala do posledných sekúnd a šance boli celkom vyrovnané.

Nečudo, že fanúšikovia pri výbere víťaznej krajiny reagovali pomerne extrémne. Na internete je veľa komentárov, že Chorvátsko bolo „okradnuté o víťazstvo“ a na pódium mali stáť Baby Lasagne. Niektorí komentátori upozorňujú, že pre nich je skutočným víťazom práve on, pretože získal najviac hlasov z televízneho hlasovania, teda od samotných divákov.

„Baby Lasagne je skutočným víťazom. Rozhodli o tom diváci a Nemo to dokonale vie“, „Škoda, že Chorvátsko obrali o víťazstvo. „Rim Tim Tags Dim“ sa mi páčilo oveľa viac ako „Kódex“, „Takéto energiu, takú šou a len 2. miesto?“, „Diváci dali svoj verdikt a ich srdcia si získal niekto iný. Vidíte, kto naozaj vyhral“, „Chorvátsko bolo oveľa lepšie. Škoda, že to nevidia porotcovia“

čítame.

Kvôli vyváženosti existuje aj veľa protichodných hlasov a niektorí hovoria, že obe krajiny si zaslúžili vyhrať rovnako.

„Švajčiarsko jednoducho malo „to niečo“. V tom je kúzlo Eurovízie“, „Aký je rozdiel v tom, kto vyhral? Rozdiel v hlasoch bol veľmi malý. Tento rok bola vyrovnaná úroveň“, „Švajčiarsko bolo skvelé, Chorvátsko tiež. Ale niekto musel vyhrať“, „Silná top 5 tento rok, nezáleží na tom, či vyhrá Švajčiarsko alebo Chorvátsko, pre mňa je to stále skvelé“

– píšu druhý.

Baby Lasagna, zástupca Chorvátska.
Foto: youtube.com/@EurovisionSongContest

Nemo, osoba vystupujúca vo farbách Švajčiarska.
Foto: youtube.com/@EurovisionSongContest

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Princ Harry s Meghan sú stále v Nigérii. Markle sa ukázala v odvážnom outfite s výrezom. Cena? Padnete na kolená

Šokujúce fakty o rozvode Angeliny Jolie a Brada Pitta. Tieto svedectvá by mohli herečku položiť

The post Diváci sú po víťazstve Švajčiarska na Eurovízii pobúrení. Tvrdia, že Chorvátsko bolo „okradnuté o víťazstvo“ appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie