Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Dívka se po sedmi minutách utopila na koupališti. Sestra jí poslala do nebe dojemný vzkaz

„Operátorka tísňové linky 155 vyslala k nezletilé pacientce, která se topila, sanitku a záchranářský vrtulník. Po úspěšné resuscitaci byla zaintubovaná na umělé plicní ventilaci letecky transportována do Národního ústavu dětských nemocí,“ uvedla podle webu Nový Čas mluvčí operačního střediska Zdravotnické záchranné služby Petra Klimešová. ČTĚTE TAKÉ: Stačila chvilka a najednou tam nebyla. Matka popsala zmizení dívky, […]
Menej ako 1 min. min.

„Operátorka tísňové linky 155 vyslala k nezletilé pacientce, která se topila, sanitku a záchranářský vrtulník. Po úspěšné resuscitaci byla zaintubovaná na umělé plicní ventilaci letecky transportována do Národního ústavu dětských nemocí,“ uvedla podle webu Nový Čas mluvčí operačního střediska Zdravotnické záchranné služby Petra Klimešová.

ČTĚTE TAKÉ: Stačila chvilka a najednou tam nebyla. Matka popsala zmizení dívky, která se utopila v Hronu

Dívka ale svůj boj o život v nemocnici prohrála. Poté, co dostala epileptický záchvat, měla pod vodou bez pomoci strávit až 7 minut. Mladší sestra zesnulé Laury sdílela na sociální síti společnou fotografii s dojemným vzkazem. „Navždy budeš žít v našich srdcích, Lauro,“ napsala.

„Vzhledem k okolnostem vyšetřovatel kriminální policie překvalifikoval skutek na trestný čin usmrcení z nedbalosti. V současné době provádíme úkony nutné k řádnému objasnění sobotní události. Vzhledem k probíhajícím úkonům a věku oběti není možné k případu poskytnout bližší informace,“ uvedla krajská policejní mluvčí Zlatica Antalová.

Ředitel koupaliště odmítl, že by v době tragédie nebyl na místě přítomen plavčík. „Není pravda, že tam žádný nebyl, na místě byl v té době jeden plavčík,“ sdělil Gabriel Somogyi. Vedení podle jeho slov věc interně prošetřilo a přijalo dodatečná bezpečnostní opatření, aby se podobná tragédie již neopakovala.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Muž osahával malé děti v pražském aquaparku. Policisté ho chytili a hledají další oběti

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie