Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Divoká jízda opilé řidičky v Hradci: Musím do práce, vole, obořila se na šokované strážníky

„Vozidlo kličkovalo z jedné strany silnice na druhou. Nereagovalo na výzvu k zastavení a dál pokračovalo do centra města,“ popsala okolnosti předcházející celé události pro CNN Prima NEWS mluvčí hradeckých strážníků Eva Kněžourová. ČTĚTE DÁLE: Tragédie na Vsetínsku. Opilec brutálně zbil ženu, pak ji nechal umřít v zahradní chatce Strážníci zastavením vozu řidičku zjevně podráždili. „No, […]
Menej ako 1 min. min.

„Vozidlo kličkovalo z jedné strany silnice na druhou. Nereagovalo na výzvu k zastavení a dál pokračovalo do centra města,“ popsala okolnosti předcházející celé události pro CNN Prima NEWS mluvčí hradeckých strážníků Eva Kněžourová.

ČTĚTE DÁLE: Tragédie na Vsetínsku. Opilec brutálně zbil ženu, pak ji nechal umřít v zahradní chatce

Strážníci zastavením vozu řidičku zjevně podráždili. „No, tak to budeme řešit dále. Já musím do práce, vole, mně je to jedno,“ lamentovala naštvaně opilá žena. Poté, co strážníci upozornili ženu na příjezd státní policie, řidička navrhla strážníkům přesun na služebnu. „Tak to můžete jménem zákona, vole, vyřídit tam,“ doporučila jim.

„Komunikace s řidičkou byla obtížná. Stále se snažila nastartovat vozidlo, a když se jí to nepodařilo, pokusila se z místa utéct,“ upřesnila Kněžourová. Žena následně skončila v poutech.

Nyní jí hrozí nejen odebrání řidičského oprávnění, ale také pokuta, případně pobyt za mřížemi. „V následujících dnech bude řidičce ve zkráceném přípravném řízení sděleno podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ nastínila další kroky mluvčí krajské policie Šárka Pižlová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rusko je největší bezpečnostní hrozba, řekl Pavel po jednání s Fialou a zástupci opozice

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie